• ochota, odbornost
    • bez moznosti vyskusania produktu na kamennej predajni

• Predavajuci vie, co predava a ochotne mi pomohol s vyberom vhodneho produktu.

Bol som velmi spokojny s rychlostou dodania aj kvalitou futonu.

• Výrobky su vynikajuce
    • Férovosť predajcu

• Skvela komunikacia
    • Zial obchod neuvadza, ze predava vyrobky z Polska, akonahle som sa to dozvedel, objednavku sa mi podarilo este zrusit (pri atype)

Reakcia obchodu www.futons.sk

futony šijeme v PL z dôvodu že nikto ich na Slovensku šiť nevie. Aj po viacerých skúškach nikto zo SVK dodávateľov nedokázal ponúknuť kvalitu akú máme teraz. Nie je proste v kapacitách Slovenska vyrábať všetko. Kvality ručnej práce pri výrobe ocení každý kto náš futon aspoň skúsi.

• Ochota personálu
    • Rýchle doručenie
    • Webstránka neprispôsobená na mobilné zariadenia

Rýchle doručenie, perfektná komunikácia a ochota pomôcť pri výbere. Webstránka je síce už staršia a zaslúžila by si upgrade hlavne kvôli prehľadnosti na mobilných zariadeniach ale ináč nemám žiadne výhrady.

Obchodu sa da doverovat. Tovar je velmi kvalitny. Pristup a komunikacia su skvele.

• Rychlost dorucenia a dobra komunikacia

Skvely tovar za prijemnu cenu

• Kvalitne zdrave futony
    • Kedze futony su velmi tazke, ocenila by som moznost kompletneho prinesenia do domu, bez toho aby som musela zabezpecit pomoc.

Spokojnost

Reakcia obchodu www.futons.sk

Dobry den,
    tento tyzden sa nam podarilo tuto sluzbu u prepravcu zabezpecit a coskoro bude pridana aj do cennika. Takze u dalsej objednavky urcite nebude problem s vynesenim aj bez pomoci :)

• Originalny produkt, kupil som Futon Delux.
    • Vyborny pomer kvalita cena.
    • Kvalitativne vlastnosti suhlasia s opisom produktu.
    • Futon Delux: je tazky, a kedze sa tam nenachadzaju uchytky tak je znacne komplikovana manipulacia s matracom.

Vyborna fungujuca komunikacia a objednavka. Velmi ochotny predajca. Doporucujem.

• Veľká ochota a rýchle odpovede na všetky otázky

Boli sme spokojní a futon je super

• kvalitné vyhotovenie produktu
    • dobrá komunikácia zo strany obchodu
    • nenašiel som

odporúčam nakupovať v tomto obchode

• Webová stránka vyzerá dobre, mohla by toho informačne ponúkať ešte viac, na niektorých stránkach sa mi zdal zlý preklad alebo preklad translatorom. Inak fajn.
    • Emailová komunikácia - automatické eimaly pri zabalení tovaru, odoslaní kurierskej spoločnosti atď.
    • Telefonická komunikácia výborná.

Objednal som v tomto obchode keďže ma zaujal z vizuálnej stránky a bol slovenský.
    Skúsenosti dobré, volal som tam a mal som z toho dobrý pocit.
    Emailová komunikácia oproti niektorým iným obchodom v ktorých som nakupoval menšia.
    Zatiaľ by som odporúčal, futón je zatiaľ super, uvidíme po čase :)

Vyborna komunikacia s ochotnym predajcom, potreboval som tovar dorucit co najskor a po telefone sme dohodli odoslanie do 2 hodin.

• skvela komunikacia, vyborny produkt

odporucam, super komunikacia s predavajucim, odpovie na kazdu otazku, super produkt

• dobré ceny, dobrá kvalita tovaru, prehľadnosť,

dobré ceny, dobrá kvalita tovaru, prehľadnosť, férové jednanie,

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.