Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Výborná komunikácia, ochota
    • Nič

• Rychlost
    • Komunikacia

Velmi dobra komunikacia a rychle dodanie

• Veľká ochota.

• Kvalitný tovar
    • Individuálne jednanie

• super skvele
    • futonik uz lezi doma v teplucku, lezi a spi sa perfektne, odporucam... je krasny, ma sa dobre a pozdravuje :D

Extra rýchla doprava, ustretova komunikacia aj napriek tomu, ze som si objedvala vikend pred sviatkami. Vsetko sa dalo pekne zariadit a doslo v dobrom stave. Nad moje ocakavania vyborna kvalita komunikacie aj samotneho futonu :)

• Cena
    • Rýchlosť dodania

• prehľadný a detailný e-shop

Bezproblémové a promptné jednanie, poradia a zodpovedajú každú otázku ohľadom futonov. Samotný futon je pohodlný, precízne ušitý a veľmi pekný.

• cena
    • rýchlosť
    • komunikácia
    • shipping po celom svete

velka spokojnosť, ďakujeme

• Super veci

• Komunikácia s obchodom bola veľmi rýchla a taktiež aj doručenie tovaru. Futon bol presne podľa mojich predstáv a ešte k tomu aj krásne vonia. Lepšie sa mi nikdy predtým nespalo. Už sa k posteli a matraci nechcem vrátiť. Za nič by som ho nevymenila. Určite odporúčam.

• vyborna komunikacia s majitelom
    • ochotny poradit
    • na emaily odpovedal skoro hned
    • spokojnosť s Futonom, vyspim sa na nom do ruzova
    • nemam uz bolesti chrbta

Vyborna komunikacia,rychle dodanie, moznost dohodnutia terminu dodania,futon vyborne zabaleny :) 100% spokojnost aj so samotnym tovarom,jednoznacne dporucam ;)

• Rýchle doručenie, dobrá komunikácia, odpovedal človek, nie automatické odpovede

Super rychla doprava, excelentna komunikacia, osobitny pristup, celkova starostlivost o zakaznika na velmi vysokej urovni.

Obchod je v poriadku. Objednala som tatami matrace a aj futon. Sú úžasné! Odporúčam každému kto trpí bolesťou chrbta...mne to pomohlo.

• perfektné spracovanie
    • uchyty na futonu
    • cena

Hľadal som prírodný matrac, najlepšie nie Príliš drahú. Už som kedysi počul o futon, ale nevedel som, čo to je. Teraz to mám doma a spí sa mi na ňom výborne. Mám rád tvrdšie spanie, takže som si vybral futon kokos. Takže za mňa ok, predajca i obchod i produkt. Ďakujem.

• výborný futon
    • super ceny
    • dobrá komunikácia

Kúpil som si ďalšie futon, tentoraz kokosový. S obchodom som spokojný, majú všetko podľa predstáv. Odporúčam.