• ceny
    • siroky sortiment
    • objednavka sa zacala hybat az po kontaktovani, cca tyzden od zadania a zaplatenia

Reakcia obchodu Fuego

ďakujeme za vašu recenziu a spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojní s našimi cenami a širokým sortimentom. Ospravedlňujeme sa za meškanie doručenia vašej objednávky. Vaša objednávka bola v poriadku odovzdaná kuriérskej spoločnosti, ktorá však bohužiaľ spôsobila oneskorenie.

Vašu pripomienku berieme na vedomie a budeme sa snažiť, aby sme podobné situácie v budúcnosti eliminovali. Ďakujeme za pochopenie a dúfame, že nám zachováte priazeň aj pri ďalšom nákupe!

• Nízka cena

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s nízkou cenou a rýchlym dodaním. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!

• Dobrý výber yovaru

Veľký balík, ktorý bol zbytočný - šetríme prírodu

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Teší nás, že ste ocenili rýchle dodanie a široký výber tovaru. Sme radi, že ste boli spokojní, a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

• Rýchle doručenie
    • Cena

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vynikajúcu recenziu a odporúčanie nášho obchodu! Sme radi, že ste spokojný s rýchlym doručením a cenami. Vaša podpora nás veľmi teší a motivuje.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

Som spokojná

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu a odporúčanie! Sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

• Super

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Vaša pozitívna spätná väzba nás veľmi teší a motivuje. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

Kristína

• Dobré ceny a rýchle doručenie

Reakcia obchodu Fuego

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

• Návod len v angličtine

Reakcia obchodu Fuego

Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším obchodom. Ak bol návod dostupný len v angličtine a spôsobilo vám to problémy, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. V budúcnosti neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu, radi vám pomôžeme s prekladom alebo poskytneme ďalšie informácie v slovenskom jazyku. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a budeme sa snažiť zlepšiť naše služby.

Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie a odporúčanie! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou nášho dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!

• Spokojnosť

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu a odporúčanie! Sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami a že dodanie prebehlo rýchlo. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

obchod je vyhoda

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie! Teší nás, že ste spokojní s naším obchodom a vnímate ho ako výhodu. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motivuje nás neustále sa zlepšovať.

• Velký výber

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu recenziu a odporúčanie! Sme radi, že ste spokojná s našimi službami a ponukou. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležitá a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Kristína

Tovar mi bol doručený, ale časť zásielky nezovpoedala objednanému tovaru. Keď som obchod kontaktoval e-mailom (2 x), no bez akejkoľvek odpovede.

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Pri kontrole vašej objednávky sme zistili, že objednaný tovar bol doručený správne a zodpovedá vašej objednávke. Mrzí nás, že ste nedostali odpoveď na vaše e-maily. Ak máte ďalšie otázky alebo potrebujete dodatočné vysvetlenie, prosím, kontaktujte nás a radi vám pomôžeme.

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou nášho dodania. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!

Kristína

Uz je to vyse tyzdna a tovar nebol ani vyexpedovany

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Mrzí nás, že došlo k oneskoreniu v expedícii tovaru, ktorý bol skladom u dodávateľa. Vašu pripomienku berieme vážne a budeme sa snažiť zlepšiť naše služby, aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali. Ďakujeme za vaše pochopenie.

Nikola

Veľká spokojnosť! Rýchle dodanie a na prekvapenie, aj darček! Všetkým, môžem len odporučiť!!! Ďakujem

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu úžasnú recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi službami a že vás potešil aj darček. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a teší nás, že nás odporúčate ďalej. Ešte raz ďakujeme a tešíme sa na vaše ďalšie objednávky!

• Rychle dodanie

SUPER PíLKA

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Sme radi, že ste spokojní s tovarom. Vaša pozitívna spätná väzba nás veľmi teší a motivuje. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

Nikola

• V pohode, rýchlo, tovar doručený super

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme za vašu recenziu! Teší nás, že ste ocenili rýchlosť našej služby a doručenie tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Tešíme sa na vaše ďalšie objednávky!

• Seriózny obchod
    • Super komunikacia
    • Tovar rýchlo odoslaný
    • Kvalitný tovar, široký výber

Reakcia obchodu Fuego

Ďakujeme Vám za vašu úžasnú recenziu a odporúčanie! Vaše slová nás veľmi potešili. Sme radi, že ste ocenili našu komunikáciu, rýchlosť odosielania a kvalitu našich produktov. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!