- Doručia čo som si objednal
- Dlha dodacia sluzba
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste dostali objednaný tovar v poriadku. O dlhšej dobe dodania sme vás informovali e-mailom, preto nás mrzí, že to spôsobilo nejaké nepríjemnosti. Ďakujeme za vašu trpezlivosť a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
S pozdravom za tým Fuego,
Nikola -
- Balík mi nedoručili, samé výhovorky
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali problémy s doručením. Vaša zásielka bola odovzdaná kuriérskej spoločnosti, avšak bola vrátená ako neprevzatá. Ak by ste nás informovali o problémoch s doručením kuriérom, určite by sme sa pokúsili situáciu riešiť.
Na Vaše požiadavky odpovedáme v pracovné dni v čase od 8:00 do 16:00. Počas víkendov a sviatkov nám môže odpoveď trvať o trochu dlhšie. V prípade naliehavých požiadaviek nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: +421 910 272 438 alebo prostredníctvom kontaktného formulára /na e-mail: [email protected]. Radi sa Vám budeme venovať individuálne, aby sme Váš podnet vyriešili k spokojnosti.
S pozdravom za tým Fuego,
Nikola -
Prešlo 17 dní od objednávky a stále mi ju nedodali.
Reakcia obchodu Fuego
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že vaša objednávka ešte nebola doručená. Rozumieme, že čakať tak dlho nie je príjemné, a úprimne sa ospravedlňujeme za meškanie. Momentálne situáciu preverujeme a urobíme všetko pre to, aby ste svoju objednávku dostali čo najskôr. Ďakujeme za vašu trpezlivosť a dôveru.
Neskoro
Reakcia obchodu Fuego
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojní. Vašu objednávku aktuálne riešime a urobíme všetko pre to, aby bola vybavená čo najskôr. Ak by ste mali akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme za vašu trpezlivosť.
Kristína -
- Pomerne rýchlo dodané a veľmi dobrá kvalita. Super pomer ceny a kvality.
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a kvalitou nášho tovaru. Vaša spokojnosť s pomerom ceny a kvality nás veľmi teší. Budeme sa snažiť aj naďalej splniť vaše očakávania!
Vsetko bolo ok
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že všetko prebehlo podľa vašich očakávaní. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!
- Super obchod rýchle dodanie
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Sme radi, že ste spokojní s naším obchodom a rýchlosťou dodania. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a ďakujeme za dôveru!
Kedy pride objednavky ?
Reakcia obchodu Fuego
ďakujeme za vašu otázku. Vaša objednávka bola expedovaná dňa 8.1.2025. Ako sme uvádzali na našom e-shope, objednávky zadané po 19.12.2024 nebolo možné garantovať na doručenie do Vianoc. Mrzí nás, ak to spôsobilo akékoľvek nepríjemnosti, a ďakujeme za vaše pochopenie. Ak by ste mali ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Nika -
Som velmi spokojna s tovarom a rychlym dorucenim
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu krásnu recenziu! Sme radi, že ste spokojná s tovarom aj rýchlym doručením. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!
- rýchle vybavenie
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu recenziu! Teší nás, že ste ocenili rýchlosť vybavenia vašej objednávky. Sme radi, že sme splnili vaše očakávania, a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.
Nika -
Kvalitne zabalený tovar, tovar zodpvedal slubenej kvalite a rýchle dodanie
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s kvalitou balenia, tovarom a rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa, že sme splnili vaše očakávania. Budeme sa snažiť potešiť vás aj pri vašich ďalších objednávkach!
Nika -
Rýchle dodanie, skvelé ceny, výborná komunikácia, tovar 100%, veľká spokojnosť.
Reakcia obchodu Fuego
ďakujeme za Vašu vynikajúcu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním, cenami, komunikáciou a kvalitou tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou.
- Rýchle a spoľahlivé dodanie
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym a spoľahlivým dodaním. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.
Kristína -
- Tovar došiel v čas, bez poškodenia.
- Platba kartou u kuriéra.
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie! Sme radi, že tovar dorazil včas a v dobrom stave, a že ste boli spokojní aj s možnosťou platby kartou u kuriéra.
Kristína -
- Krásne hračky za dobrú cenu
- Nemá chybu
Nádherné kvalitné hračky. V tomto obchode som už Nakupovala predtým a bola som spokojná
Reakcia obchodu Fuego
ďakujeme za Vašu krásnu recenziu a za to, že sa k nám vraciate! Veľmi nás teší, že ste spokojná s našimi hračkami, ich kvalitou a cenami. Vaša dôvera a spokojnosť sú pre nás nesmierne dôležité.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlym doručením. Naším cieľom je poskytovať kvalitné a rýchle služby pre našich zákazníkov.
- Skvelé ceny.
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Teší nás, že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia aj našimi cenami. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku!
B
Reakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Ak by ste mali akékoľvek pripomienky alebo návrhy na zlepšenie, budeme radi, ak sa s nami podelíte. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Kristína -
- rychly a bezbolestny obchod
nasiel som co som chcel, zaplatil , a prislo to
do packety
ziaden problemReakcia obchodu Fuego
Ďakujeme za Vašu skvelú recenziu! Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo a bez problémov a že ste našli presne to, čo ste hľadali. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Kristína -
Gyorsan megérkezett nem volt probléma
Reakcia obchodu Fuego
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že doručenie prebehlo rýchlo a bez problémov. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie pripomienky alebo návrhy na zlepšenie, neváhajte nás kontaktovať.
Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá!
Kristína