• majú tovar, ktorý sa inde nedá kúpiť. potešil hodnotný darček

veľmi spokojný. obchod doporučujem

Reakcia obchodu FotoŠkoda

jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Budeme dělat maximum pro to, aby pro Vás byl i případný další nákup příjemným zážitkem.
    Děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení.

Ok

Reakcia obchodu FotoŠkoda

děkujeme za kladné hodnocení a Váš nákup. Přejeme Vám hodně spokojenosti se zakoupeným příslušenstvím.

Maximálna spokojnosť

Dobrý den, Karol,
    jsme rádi, že jste byl s vyřízením objednávky spokojen a my uděláme maximum pro to, aby pro Vás byl i případný další nákup příjemným zážitkem.
    Děkujeme za kladné hodnocení a Váš nákup.

• Spolahlivosť, komunikácia na úrovni. Ak požadovaný tovar neni skladom informácia o možnej dodacej lehoty.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

děkujeme za pochvalu a Vaši objednávku.
    Přejeme Vám hodně spokojenosti se zakoupeným příslušenstvím.

• Všetko v poriadku a veľmi rýchlo

Reakcia obchodu FotoŠkoda

jsme rádi, že jste byl s průběhem vyřízení objednávky spokojen.
    Děkujeme za kladné hodnocení a Váš nákup.

vsetko ok

Reakcia obchodu FotoŠkoda

jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Děkujeme za kladné hodnocení a Vaši objednávku.

• Tovar a jeho cena
    • Balenie objednávky
    • Cena poštovného na Slovensko je dosť odradzujúci prvok

Nakupoval som prvý krát, ale musím povedať, že som nadmieru spokojný. Objednávku odoslali ešte v deň objednávky a lepšie / bezpečnejšie zabalený balík som ešte v živote nedostal. Objednávku som realizoval prostredníctvom Heureky, keďže mi tak vyšlo lepšie poštovné. Možno cena poštovného súvisí práve s tým, že je prevážaný krehký tovar (optika).

Dobrý den, Matěji,
    děkujeme za Vaši kladné hodnocení a Váš nákup.

Cena za dopravu "DPD Slovensko" je stejná, ať už nakupujete přes portál Heuréka, nebo přímo přes náš web.
    Její výše je bohužel ovlivněna zvýšenými náklady dopravců, které bylo za poslední 1/2 rok velmi výrazné.
    Děláme vše pro to, abychom zboží dostali k zákazníkovi rychle a bezpečně, a například právě balné jde na náš vrub.
    Jsme rádi, že jste byl s kvalitou zabalení spokojen.
    Ještě jednou děkujeme :)

Rýchla reakcia obchodu na požiadavku zákazníka.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

vážíme si toho, že jste si k nákupu zboží vybral právě náš obchod. Děkujeme za krásné hodnocení a Váš nákup.

Kupujem z Fotoskoda od roku 1992, ked pusobil este v pasazi Lucerna v Praze. Je jeden z najlepsich obchodu pre pouzite fotaky. Vrele odporucujem ked hladate spičkové unikaty.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

Vaše spokojenost nás těší a náš tým bude dělat vše pro to, aby pro Vás byly nákupy u nás příjemným zážitkem i v budoucnu.
    Děkujeme za projevenou přízeň a důvěru :).

• Veľmi dobra ponuka produktov
    • Dobré služby širokého rozsahu
    • Ochotní a ústretoví personál

Myslím, že je to najlepší obchod s fotografickým tovarom v ČR a SR!

Dobrý den, Eduarde,
    velmi nás Vaše spokojenost těší. Uděláme maximum pro to, aby pro Vás byly nákupy u nás příjemným zážitkem i v budoucnu.
    Děkujeme za pochvalu a Vaši objednávku.

Nakupovala som prvý, ale určite nie poslednýkrát. Výborný sortiment, zásielku odoslali rýchlo, perfektne zabalenú.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Náš tým bude dělat maximum pro to, aby pro Vás byly nákupy u nás příjemným zážitkem i v budoucnu. Děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení.

• raketova rychlost
    • rychlost svetla

moj prvy nakup, SKODA palec hore, spokojnost.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Náš tým bude dělat maximum pro to, aby pro Vás byly nákupy u nás příjemným zážitkem i v budoucnu. Děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení.

Spolahlivost

Reakcia obchodu FotoŠkoda

děkujeme za Váš nákup a kladnou zpětnou vazbu. Budeme rádi, pokud se příště obrátíte opět na náš obchod :).

• Odbornosť a promtne jednanie.

Dobrý den, Viliame,
    jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Děkujeme za Vaši objednávku a kladné hodnocení.

• Tovar bol dodaný včas, dobre zabalený,nepoškodený,fungujúci.

Dobrý den, Františku,
    jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
    Děkujeme za Vaši objednávku a kladné hodnocení.

• Výborná komunikace.

Dva nákupy v bazaru Fotoškoda v průběhu dvou měsíců. A oba s problémy. Při prvním nákupu jsem musel reklamovat objektiv, který byl při prodeji popsaný: "Optika čistá bez závad." V druhém případě jsem objednával 9.7. a dnes 27.7. zboží stále nemám.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

je nám líto, že Vaše nákupy provázely komplikace.

K výkupu a následnému prodeji použité fototechniky Vás ujišťujeme, že dbáme především na kvalitu. Každý kus pečlivě kontrolujeme. Zboží pak řadíme podle jeho skutečného stavu do jednotlivých kategorií, včetně pořízení jeho aktuálních fotografií.
    Přesto se může stát, že zákazník po zakoupení zjistí nesoulad u některé z funkcí produktu, nebo se objeví skrytá závada. Takových případů je naštěstí velmi málo a řešíme je v rámci námi poskytnuté záruky 14 dní, respektive 1 rok.

K druhému nákupu sdělujeme, že chyba byla na naší straně: zásilka byla sice vyexpedována v termínu (10.7.), bohužel jsme byli nuceni, stáhnout ji z dopravy z důvodu chybně zadané měny v dobírkové částce. Po vrácení zásilky přepravcem dne 21.7. , jsme ji expedovali opakovaně.
    Ještě jednou se za způsobené komplikace omlouváme.
    Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a pochopení.

• rýchla odpoveď na emailové otázky
    • lepšia cena oproti konkurencii
    • rýchle dodanie

Kupoval som fotoaparát, všetko prebehlo v poriadku.

Reakcia obchodu FotoŠkoda

děkujeme za krásné hodnocení a Vaši objednávku. Přejeme Vám hodně spokojenosti se zakoupeným fotoaparátem.

• Rychle dodanie
    • Skvela komunikacia
    • Odbornost
    • Dostupnost

Dobrý den, Dominiko,
    jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Děkujeme za Váš nákup a hodnocení a užívejte Vaši novou fototechniku s radostí :).

• jednoduchý nákup
    • rýchlosť doručenia
    • informovanie o doručení plus rýchle doručenie
    • podrobný popis

Dobrý den, Peter,
    Vaše spokojenost nás těší. Děkujeme za krásné hodnocení a Váš nákup.

• Veľmi rýchle dodanie, spokojnosť

Reakcia obchodu FotoŠkoda

jsme rádi, že jste byla s průběhem vyřízení objednávky spokojena.
    Děkujeme za Váš nákup a kladné hodnocení.