Objednal som florbalove rukavice. Mali napísane, že tovar na sklade do 3 dní a od objednávky na druhy deň mi prišla správa, že tovar je vypredaný.
- . Najlepšia cena produktu na trhu, výborná komunikácia
Tovar bol na stránke a nebol doručený .
- Jedinú výhodu obchodu vidím v tom, že tovar môžem vrátiť bez toho, aby som platila ďalšie výdavky na poštovné.
Reakcia obchodu Florbalovy obchod
Nerozumieme Vašej reakcii. Tovar bol odoslaný a doručený tak ako ste si priali do piatku. Ak bol nejaký iny problém určite st nás mali informovať.
- Najlepšia cena
- Som z okresu ako sídlo obchodu tak predajca mi tovar osobne a ochotne doručil
- Nečakal som ani jeden celý pracovný deň
bez problémov... doručenie do 3 pracovných dní cez polku Slovenska.
- Přehledný obchod,dobré ceny,rychlost vybavení
- Dva týždne po objednaní tovar nemám žiadne informácie o stave mojej objednávky.
Dobrý deň.
Veľmi sa Vám ospravedlňujeme. V ten deň 13.9.2019 sme Vám posielali správu, že tovar už nie je dostupný. Pravdepodobne Vám správa spadla do spamu.
Ospravedlňujeme sa za komplikáciu a ďakujeme za recenziu.
S pozdravom -
- Rychle, bezproblemove vybavenie.
- Mali v ponuke aj produkty (florbalovu hokejku), ktore som inde nevedel najst.
Úplne zlá komunikácia !!!
Vážený zákazník.
V prvom rade je potrebné uhradiť platbu za objednaný tovar keďže ste zvolili možnosť vyzdvihnutia tovaru osobne. Doposiaľ ste tak neurobili hoc sme Vás informovali aj sms správou, že tovar je pripravený na sklade a je potrebné v tomto prípade najskôr uhradiť objednávku na účet spoločnosti. V druhom rade ste sa viac neozvali a komunikácia z Vašej strany je na bode mrazu. Veľmi nás to mrzí no problém je na Vašej strane. Ďakujeme za Vašu recenziu. -
- Rýchle jednanie
- Pestrá ponuka tovaru
- Profesionálny prístup
- Bez výhrad
- Rýchlosť
- Veľmi dobrá komunikácia
- Tovar na sklade
- Najlepšia cena
- rýchle jednanie, dobrá ponuka
- bez výhrad
dobrá ponuka, rozumné ceny, rýchle dodanie :-) budem ešte nakupovať
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Odporúčam
- Vybavenie eshop - kvalitné produkty
- Neaktuálne stavy na sklade a na webe + dostupnosť u dodávateľa
Komunikácia prebehla bez problémov aj keď bola niekedy dlhšia ako som čakal. Celkovo priemerný eshop s fajn produktmi
- Zatiaľ najlacnejšia dostupnosť sortimentu na florbal
- Neviem
Lacný,dostupný a hlavne ústretový k zákazníkovi