Som spokojná,objednavka prišla ešte skôr ako bolo odhadované doručenie. Perfektne zabalená aby sa nerozbila. Tovar je krásny,som spokojná
- Rýchlosť
- Obchod mi nedal vedieť o nedostupnosti tovaru ,až kým som ja nenapísala ,ako to vyzera s mojoi nedoručenou objednávkou , nakoniec vraj tovar na sklade nemaju a a ten co mali bol poškodený , tejto stránke uz z teda neverím ,čo je škoda lebo vyrobky na stránke su stale zverejnene ,ale zakaznikovi neprídu ...
Tovar prišiel bezpečne zabalený, doba od objednania po doručenie bolo 8 dni, sialocky prišli pekne, ako na obrázku.
- žiadna výhoda
- nedodržaný termín dodania tovaru
- už pred 4 dnami tvrdili že tovar odovzdaný kurierovi a dodnes ešte tovar nedorazil ani do depa kuriera
- mal to byť darček ktorý mal byť dnes odovzdaný
- klamlivé info o stave skladu (tovar skladom)....
Neodporúčam nakupovať cez uvedenú firmu z dovodu nedodržania termínu a otázne je či tovar vôbec dorazí ....
- 100% spokojnosť
Rýchle bezproblémové dodanie tovaru
Objednavala som prvý krát, som spokojná
Eshop Finesio uvádza, že má tovar skladom, s odoslaním dnes, alebo do cca 5 dní.
Tovar, ktorý bol skladom som si objednala 13.11., s okamžitou platbou. V potvrdzujúcom emaile som dostala odpoveď, že tovar bude u mňa 21.11.24 čo bolo ešte v poriadku.
22.11.24 som dostala email zo zákazníceho servisu, že tovar bude odoslaný s oneskorením … bez uvedenia doby doručenia.
Po dvoch emailoch mi odpísali 25.11 s tým, že 4 produkty z mojej objednávky sú rozbité. Na stránke uvádzajú, že daný produkt je dostupný s odoslaním 29.11. A doručením 2.12.
Tak si urobte názor sami, či máte záujem objednávať tovar z tohto eshopu. Podotýkam v kontaktoch zákazníckeho servisu je uvedená iba emailová komunikácia so zamestnancom z Poľska. -
Tovar bol dodaný precízne zabalený v poriadku.
- Podla webovej stranky dobry vyber.
- Dostupne ceny.
- Ked objednate, moze sa stat, ze budu tvrdit, ze objednany tovar ma "vyrobnu chybu".
- Obchod zrusi objednavku bez udania dovodu!!
- Tvrdia, ze "pri hromadnych objednavkach je tazke, vsetko uz pri dodani tovaru kontrolovat..."
Nie som presvedcena, ze polsky internetovy obchod Finesio.sk (Garneczki.pl) ma vsetko co je zobrazene na ich webovej stranke. Dostala som totiz zrazu zrusenie objednavky a to BEZ ODOVODNENIA, co je absolutne NO GO.
Na moj dotaz tvrdili, ze (pre mna klucovy) tovar mal vyrobnu chybu, co je o to cudnejsie, ze velku taliansku firmu Silikomart poznam ako vysoko spolahlivu, ktora robi kontroly svojich vyrobkov a nezvykne zasielat vadny tovar do zahranicia.
Polsky internetovy obchod FINESIO.sk NEODPORUCAM a urcite uz tam nic neobjednam.
Vysvetlivka hodnotenia:
Jedna hviezdicka pre rychle vratenie penazi.
Pol hviezdicky pre zrusenie bez odovodnenia a tvrdenie "vyrobnej chyby"(bez zobrazenia vady). -
objednané 6.11
do 18.11 :
-žiadne spätné info o stave objednávky
-nič mi neprišlo
-nie je žiadny tel. kontakt na zistenie stavu objednávky
-našťastie som neplatila vopred
-nedoporučujem z uvedenej stránky nakupovať -
Dobrý
- Dlhšia doba dodania
Už som zaplatil, dostal som aj faktúru, ale zatiaľ ani neviem, kedy mi objednávku doručia, pritom som ju podal pred 6 dňami
- Rýchle dodanie.
- Bezpečne zabalený krehký tovar.
Veľmi pekné hrnčeky. Malé baňaté síce na prvý pohľad nevyzerajú, ale vážne majú 400 ml, premerali sme. Nie je to ručná maľba, ale aj tak je vzor krásny, detailný. Sitko je praktické, husté, vhodné aj na jemnejší sypaný čaj.
Prvá skúsenosť, spokojná
- Už 10 dní od objednávky a ešte to ani neodoslali. A ja si zatiaľ môžem kúpiť nový kávovar. Vôbec neodporúčam. A taktiež sa to iba tvári ako Slovenský obchod, naozaj sú to poliaci, pri ospravedlňujúcom maili to bolo iba preložené cez prekladač a adresa bola poľská.
Namiesto objednaného hrnca s uškom 1.7 litra mi bol doručený hrniec s uškom s obsahom 1.25 litra napriek potvrdenej objednávke a zaplatil som za hrniec 1.7 litra.
- Prišiel mi iný tovar, resp. Iná farba, ktorú by som si určite nevybrala. Sklamanie