Reklama

Info obchodu nedostatočné.

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

za prodlevu s dodáním se omlouvám. U zboží, které máte objednané došlo k plošnému posunu vydání a čekáme na informaci od dodavatele a nebo expedici zboží směrem k nám každým dnem.

Na lepší informovatelnosti v případě podobné situace zapracujeme.

Vladimír DANIEL

• Zakúpený nosič - Blue Ray disc mechanika Blue Ray prehrávača Panasonic nenačíta .
    • Tovar je nepoužiteľný, zbytočne vyhodené peniaze.

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

v případě problému napište na [email protected]

Žádný podnět od vás nemáme. Je to lepší postup, než dávat negativní recenze aniž byste nám dal šanci problém řešit...

Tovar objednaný 17.12. a je 28.12. a balík stále v nedohľadne, tak asi sa garancia doručenia vzťahuje na Vianoce 2025

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

z naší strany byla zásilka předána v pořádku. Je zaseknutá na Zásilkovně. Pokud o zdržení nedostaneme od vás podnět, tak jak píšeme v emailu o odeslání, tak to nemůžeme hlídat. Ihned jdu psát urgenci na dopravce.

Omlouvám se za komplikace.

• Nesúlad v platobných podmienkach

Pri objednaní som potvrdil platbu kartou, dobierka pri doručení. V skutočnosti som musel urobiť platbu cez platobnu branu banky, pretoze to bola jedina moznost - ina forma uhrady nie je mozna !!
    Takto:
    Vážený zákazník,

vaša zásielka cislo 703-410-43265642 od DANIEL SHOPPING S.R.O. je pripravená na vyzdvihnutie v odbernom mieste BALÍKOVO Leopoldov (101 Drogerie) - AlzaBox, Hurbanova 192/30, Leopoldov (https://www.sps-sro.sk/parcel-shop/AB-1858/) do 05.12.2024 09:33.
    Po úhrade dobierkovej sumy vám bude zaslaný PIN.
    Úhradu prosím vykonajte prostredníctvom zabezpečenej platobnej brány Tatra banky a.s., ktorá spĺňa všetky bezpečnostné prvky. Iná forma úhrady nie je možná.
    Proces úhrady aktivujete cez odkaz https://sluzby.sps-sro.sk/platobna-brana/pay?id=FldGf94lNe.

DObrý den,

zvolená byla platba při převzetí - nicméně pokud si zboží necháte odeslat do boxu, tak není možné platit hotově. V případě platby hotově si máte zboží nechat zaslat na výdejní místo, kde je obsluha tato platba povolena. Možnosti plateb máte vždy ve Widgetu daného dopravce jasně napsány a při výběru místa jste o možnostech platby informován.

• Nič mi neprišlo, nemám čo hodnotiť
  • Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

nedohrane pesnicky,nie je nazov skladby,katastrofa

Obchod nema predavat tovar, o ktorom nevie, ci ho bude mat alebo nie, predobjednal som si tovar, ktory nakoniec nedodali, objednavku zrusili oni, sice mi ponukli nahradu, ale to bol iny tovar o ktory som ja zaujem nemal

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

kolegyně Vám již po emailu vysvětlovala. Dodavatel nám bohužel nedodal veškeré objednané zboží z důvodu limitované edice - vždy vyskladňujeme na základě pořadí objednávek. Toto nejsme schopni před samotným příjmem či expedice zboží od dodavatele odhalit.
    Mrzí mě to, ale snažili jsme se najít náhradu s pomocí jiné verze produktu.

DVD prišlo a cely obal bol rozlámaný už nikdy si neobjednam nič

• Rýchla komunikácia a ochota vyriešiť problém
    • Zásielka prišla poškodená

• Dvd sa nedá pozerať píše chybný disk vnucik sa veľmi tešil no tovar vám vrátime

• Doprava

Prisiel poskodeny tovar

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

v případě poškození stačí napsat na [email protected] a situaci vyřešíme.

Vladimír DANIEL

Objednala som si film DVD a boli mi zaslané piesne z filmu hrôza !!!

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

objednala jste si zboží: Soundtrack: Dirty Dancing (Hříšný Tanec), CD. Promiňte, ale v názvu je uvedeno, že se jedná o Soundtrack a nosič CD.

Objednané zboží bylo námi správně dodáno.

Vladimír Daniel

• nekvalitna platna - od zleho vyrobcu to maju

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

pokud je s LP něco špatně, tak lze zboží reklamovat a není potřeba zde dávat negativní recenze.. Rádi záležitost prověříme a vyřešíme k Vaší spokojenosti. Žádný podnět jsme od Vás k reklamaci neobdrželi.

• film nebol 112 ale 108
    • poškodený obal
    • pri pusteni filmu nešiel od začiatku

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

délku stopáže prověřím. Data přebíráme od distributora. Pokud Vám dorazilo zboží poškozené, tak stačí napsat na [email protected] a můžeme vyměnit za nový kus.

Omlouvám se za komplikace.

Vladimír DANIEL

• Pomerne rychle dodanie.

Dvd mi prislo v polamanom obale.Dost mozne ze to nebola chyba obchodu,mozno sa to stalo cestou,neviem,ale fakt je,ze obchod mal zabezpecit take balenie na prepravu,aby to nehrozilo.

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

to mě mrzí. Zašlete nám prosím foto poškození na [email protected] a vyřešíme to reklamací.

Vladimír DANIEL

Z obchdu sa nikto doteraz neozval.

Objednávka mi bohužel do dnešního dne nedorazila.
    Moje e-maily také nebyly zodpovězeny.
    Nikdo nebyl k zastižení ani telefonicky.

Reakcia obchodu FilmNaDVD.sk

objednávka Vám nedorazila z důvodu, že si balík necháváte odeslat na Slovensko a adresu máte v Německu. Díky této chybě, kterou jste sám udělal v košíku se balík odeslal na Slovensko a vrátil se. Kolegyně Vám několikrát o situaci psali a bez Vaší odpovědi.
    Pokud jste volal včera, tak v ČR byl státní svátek.

Vladimír DANIEL

Obaly vsetkych LP čok boli poškodené, neviem ci to stalo pocas prepravy ale vrchny obal bol nepoškodený