• Skvelá komunikácia - mala som problém s platbou objednávky (na mojej strane) a pani z Feel Eco mi pomohla rýchlo a bez problémov ho vyriešiť.
    • Dobre zabalené, rýchlo doručené
    • Produkty krásne voňajú a na trhu sú za výnimočnú cenu

Reakcia obchodu FeelEco

moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, velmi si toho vážíme.
    Těší nás, že jste spokojeni s našimi službami, neboť to je smyslem naší práce.

• Rychle dodanie

Markéta

Niektore vyrobky som pouzivala uz dlhsie /na riad, do umyvacky/, ale nakolko som dlhsie nemohla zohnat prasok do umyvacky, obratila som sa na e-shop, a som rada lebo tam mate ovela vacsi vyber vyrobkov, ako poskytuju predajne. Tovar dorazil skoro, v poriadku, neporuseny, som spokojna, dakujem. Vankova

Reakcia obchodu FeelEco

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a dlouhodobou přízeň.
    Smyslem naší práce ve FeelEco je služba zákazníkovi a vždy hledáme nejkvalitnější suroviny tak, aby byl náš zákazník s FeelEco spokojený a rád jej používal doma.

Rýchle vybavenie objednávky.

Reakcia obchodu FeelEco

moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, velmi si toho vážíme.
    Těší nás, že jste spokojeni s našimi službami, neboť to je smyslem naší práce.

• Kvalitný tovar

Reakcia obchodu FeelEco

velmi si vážíme Vaší zpětné vazby na naše výjimečné přírodní produkty FeelEco pro péči o zdraví, rodinu a domácnost, které jsme vyvinuli v souladu s přírodou, pro naše děti a zdravý domov.

Markéta

• V obíde sa mi nakupuje ľahko a rýchlo

• Sortiment, kvalitné produkty

Super výrobky.

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.
    Těší nás, že Vám můžeme nabídnout nabídnout výjimečné přírodní produkty FeelEco pro péči o zdraví, rodinu a domácnost, které jsme vyvinuli v souladu s přírodou, pro naše děti a zdravý domov.

• Dobre ceny

Rýchle a pohodlne

Markéta

rýchle dodanie, spokojnosť s výrobkom. Výrobok poznám z osobnej skúsenosti, perfektne vyčistí mastné dvierka od výparov z varenia a hlavne je biologicky odbúrateľný, čo je veľká výhoda pre naše už aj tak veľmi zaťažované životné prostredie

• Najdem vsetky vyrobky znacky Feel eco

velmi si vážíme Vaší zpětné vazby.
    Snažíme se, aby byl náš zákazník vždy spokojený a rád se k nám vracel.

• Som spokojná

• Spokojnosť

Som spokojná...

Markéta

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Dobrá cena
    • Kvalita výrobku

• Ekologické
    • Dobré ceny

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.
    Těší nás, že Vám můžeme nabídnout výjimečné přírodní produkty FeelEco pro péči o zdraví, rodinu a domácnost, které jsme vyvinuli v souladu s přírodou, pro naše děti a zdravý domov. Smyslem naší práce ve FeelEco je služba zákazníkovi a jeho celková spokojenost.

• Kvalitné
    • Ekologické
    • Osvedčili sa nám

Kvalita za rozumnú cenu, rýchle dodanie

Markéta

Výrobky sú úžasné a hlavne fungujú. Tiež veľmi potešil darček.

velmi si vážíme Vaší zpětné vazby.
    Snažíme se, aby byl náš zákazník vždy spokojený a rád se k nám vracel.