- Všetko je super
- Veľmi spoľahlivý obchod.
S obchodom som spokojný a opakovane tu nakupujem nakoľko nemám veľa času behaním po kamenných predajniach.
Tovar je vždy poctivo zabalený a touto cestou pozdravujem tú trpezlivú pani, čo sa s tým balením takto vždy popasuje. -
- Veĺký sortiment.
- Veľa tovaru na jednom mieste. Maximálna spokojnosť. Určite znova objednam.
- široký sortiment
- tovar skladom nie je skladom a doručenie následne trvá dlhšie
Rýchlosť vybavenia objednávky.
- Rýchle riešenie problematiky, ústretoví.
- Široká škála produktov výbornej kvality.
- nemám poznatok
- Výborné ceny lazúr ale aj iného tovaru
- Široká ponuka
- Dobrá komunikácia obchodu
- Spoľahlivé balenie, ktoré zaistí, že tovar príde nepoškodený
Eko nadšenci by povedali, že je možno trošku veľa obalového materiálu v balíkoch. Ja ale chápem, že šlo o krehké položky plus nejaký tovar, ktorý by v prípade poškodenia obalu a vytečenia narobil v aute dopravcu veľa škody. Napríklad vytečená lazúra alebo riedidlo by rozhodne mohli zničiť veľa iných balíkov a kartónová striž alebo iný eko materiál by im v tom určite nezabránili. Preto boli krabice poriadne vystlané a produkty obalené vo veľkom množstve bublinkovej fólie, aby sa v tých krabiciach ani nepohli. Chválime zodpovedný prístup. Veď fóliu možno opätovne využiť, nám doma sa zíde, takže vôbec nevadí. Pochváliť musím aj širokú ponuku tovaru, ktorý sme ani nečakali, že by sme mohli v obchode s farbami (ktoré sa už mimochodom ťažko zháňajú v obchodoch) kúpiť. Okrem lazúr a riedidla mali aj lanko do kosačky, kvetináče, obrubu záhona... A za dobré ceny. Odporúčam.
Všetko ok
- Tovar bol promptne doručený.
- expresná rýchlosť
2 týždne čakám na objednávku a nič
Od minulého týždňa neodpisuju na emaily
Takže ani peniaze ani lepidlo
Vysoko NEODPORÚČAM!!! -
- korektné jednanie
- spoľahlivosť -
- rýchle dodanie
- prehľadnosť eshopu
- široký sortiment
- slabšie vyhľadávanie
ok
Rýchle vybavenie objednávky k spokojnosti zákazníka
- rýchle vybavenie objednávky
---
- dobré ceny
- Veľký výber
- Tovar mi nebol doručený, výrobok už nebolo možné objednať. Seriózne jednanie. Peniaze mi boli vrátené.
Doporučujem.