- Veľmi dobrý obchod, veľký výber tričiek, profesionálne jednanie, ochota a rýchle dodanie tovaru.Určite odporúčam.
Spokojnosť
- Vybavil som u vás vianočné darčeky takmer pre celú rodinu.
- Rýchla dodávka
- Vankúš bol bez výplne . Zisti lsom to až po odoslaní. Ale problem vyriešila telefonicky vaša pracpovníčka. Mali by ste to pomnúkať komplet.
- Neboli mi dodané Hlavolamy prsteň. Hlavolam prsteň nemá určenú velkosť . Mal by tam byť vypísaná velkosť otvoru. Ak nie je určený ako prsteň, na nosenie malo by to tam byť uvedené. . Mimochodom tieto produkty nie sú v tomto prieskume uvedené Ak by tieto produkty boli nositelné na prste, možno by mohli byť v striebornom možno aj zlatom prevedení
- Mohli by ste sa prezentovať aj ako vianočná dsrčrková ponuka, aj s prípadným vianočným bonusom
- Nedodané hlavolamy prsteň .
Reakcia obchodu Fajntričko.sk
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu, položku Hlavolamy prsteň v ponuke ani nemáme, takže ste si pravdepodobne splietli s iným eshopom, resp. ste asi objednávali inde. Čo sa týka výplne Vankúša, uvádzame to v popise a je to zvýraznené pri výbere variantu. Ďakujeme a pekný deň.
dobrá kvalita tričiek
Zakúpené veci zodpovedali vyobrazenému modelu, sú veľmi kvalitne ušité, objednávka bola vybavená rýchlo, som veľmi spokojná.
Len jedinú chybu má, že strašne farbý!
- dobrá kvalita, rýchlosť doručenia
odporúčam
Rýchle dodanie, kvalita super odporúčam....
- Rychlost dodania.
- Super rýchle dodanie
- Žiadna
Maximálna a spokojnosť
Rýchle dodanie
Super kvalita -
Ako vždy všetko je super
Veľká spokojnosť expresne rýchle doručenie.
Tricka su UZASNE! Kvalitny materiál, velkosti sedia a krasna potlac. Rychle dodanie. Dakujem a urcite odporucam!
- Rychle dodanie
- Bleskové dodanie aj jednanie
Veľmi rýchle dodanie a aj veľmi rýchlo vybavená reklamácia /pre zlú veľkosť/
- Kvalitné, rýchle a spoľahlivé
- rýchlo
- Rýchle dodanie.
Skúsenosti sú vynikajúce a tak aj do budúcna ak bude niečo pre mňa nezaváham anj minutu!
Kvalita, rýchle dodanie, spokojnosť :)