- V čase nákupu dobrá dostupnosť a ceny
Pridám osobnú aktuálnu skúsenosť, ktora vypovedá o kvalitách predajcu. Pri v poradí tretej objednávke, sa po doručení vyskytol problém s chýbajúcou položkou. E-shop ihneď zareagoval a položku s ospravedlním a darčekom expresne doručil. Takto by to malo byť, že e-shop si zákazníka váži a nekončí to len odoslaním objednávky.
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie.
Za chybu obsluhy sa veľmi ospravedlňujeme.
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
Fajncigarety - elektronické cigarety, gripy, elektronické fajky, elektronické cigary, e-liquid, báza, boostery, arómy, príchute pre e-cigarety, clearomizery, žhaviace hlavy, vaporizéry, batérie pre e-cigarety, nabíjačky pre e-cigarety , DIY sekcie. -
spokojnosť a vďaka za darček
Dobré ceny a výber.
- super ponuka
- ceny
- pravideľné zamieňanie nedostupného tovaru za iný bez konzultácie so zákazníkom
- chýbajúce možnosti platieb
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie.
V prípade akéhokoľvek problému prosím konztaktujte našu infolinku, ktorá všetko vyrieši k vašej spokojnosti. Ak došlo k nejakej zámene, veci nás to mrzí.
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
objednavame pravidelne , a bez problemov
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
V čase nákupu dobrá cena.
ako vždy,,, spokojná,,,
- Rychle dodanie
spokojná,, ďakujem za darček
spokojná
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
Dobrý výber, dobré ceny, dobrá komunikácia.
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
Dlhšia dodacia doba, po týždni objednavka stále nedorazila
napíšte nám prosím na email, alebo volajte našu infolinku 704 357 641,
aby sme preverili, kde sa Vaša objednáva nachádza.
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
- Široký sotiment za dobre ceny
- Chcú byť prvý
- Trošku nedomyslenė
Mám novinku pod, no nemám všetky cartridge v ponuke...
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie.
Napíšte nám prosím aké pody by ste v naídke uvítali.
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
- Vyborny vyber vape veci a doplnkov,rychle dorucenie!
Perfektny obchod
- Nenachádzam
Skvele ceny
- Vyborna komunikacia!
S pozdravom tím Fajncigarety.cz
Široký sortiment za dobre ceny