- Rýchly nákup a odoslanie
- promtnost
- ochota pomoct
- moznost osobneho odberu
super
aj ked tovar zatial nemam bol som kontaktovany telefonicky predajcom o upresneni dodania tovaru, takze korektny pristup...kvalitu tovaru ohodnotim po jeho obdrzani...
Novinky z filofaxu
- vsetko fungovalo
- Žiaden problém, všetko ako má byť pri objednávke.
- rýchle doručenie
Solídne, rýchle jednanie, odporúčam
- Rýchle dodanie v požadovanej kvalite
- Mimoriadne príjemné prostredie, elegantný interiér a usporiadanie interiéru. Personál predajne na vysokej úrovni. Odborne, aj ľudsky.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Milý prístup k zákazníkom, sú veľmi nápomocný. Tovar zabalený perfektne, exklusívne s krásnou ďakovnou kartou.
- Jednoduchy nakup, rychle dodanie. Vkusne a osobite podakovanie za nakup
- super
- ziadna
zelam vela spokojnych zakaznikov, za mna super :-)
palec hore :-) -
Rýchlosť vybavenia objednávky, široká ponuka
- Profesionálny
- Luxusný
- Pekné balenie
Skvelý obchod pre každého kto potrebuje plniace pero ale doplnky k nemu, nenašiel som na slovenskom trhu niekoho kto by mal lepší sortiment a ceny ako tento e-shop. Vrelo odporúčam tu nakupovať :).
- Rýchle dodanie produktov
- Profesionalny pristup
- Vysoka profesionalita personalu obchodu.
Velmi korektne a profesionalne jednanie.