- komunikatnosť so zákazníkom, profesionálne poradenstvo
maximálna spokojnosťť
EXCLUSIVE NAILS -
- Tovar, ktorý som si objednala prišiel včas bola som spokojná, len mi zabudli poslať jednu objednanú vec za ktorú som si zaplatila.
Milý anonym,
mrzí ma, že sme Vám neposlali všetok objednaný tovar, ale tovar, ktorý sme Vám nepribalili Vám dodatočne pošleme samozrejme, prosím napíšte mi emailom, čo konkrétne to bolo a aj číslo objednávky. Informačne: Dodacia lehota odosielania je 1-3 pracovne dni, poškodenie počas prepravy treba vždy reklamovať na pošte, ale najlepšie by bolo keby ste mi napisala tiež email, problemy vždy vyriešime k spokojnosti zákazníka:)
EXCLUSIVE NAILS -
- rýchlosť, ochota, prehľadnosť pri výbere tovaru
- žiadne
Tento obchod vrelo odporúčam.
EXCLUSIVE NAILS -
- kvalita a dostupnost tovaru, prehladna webstranka
- neviem o ziadnych
vrele odporucam
EXCLUSIVE NAILS -
objednala som trblietky v inych farbach ako som dostala a automaticky som ich musela zaplatit aj ked ste nemali na sklade take ake som chcela,poslali ste ine a ja som zaplatila za tovar ktory som neobjednala.
Reakcia obchodu EXCLUSIVE NAILS
Milá Petra, trblietky, kt. ste si objednala a v zasielke nenašla ako píšete, sa medzičasom vypredali a neboli Vám ani fakturovane. Ozdoby, ktoré boli v zásielke naviac boli pozornosti k zásielke zadarmo. V prípade, že máte pocit, že sme pochybili napíšte nám email a dáme to do poriadku :)
- kvalitný tovar
- nie je presne uvedené, kedy bude tovar doručený a ak niekomu objednávka súri nevie kedy ju má očakávať
nakupovala som v tomto obchode pretože viem že predavate kvalitny tovar a moja kamaratka si vas veľmi vychvaľuje
Reakcia obchodu EXCLUSIVE NAILS
Milá Klaudia, bližšie info nájdete v našich obchodných podmienkach. Dakujeme.
EXCLUSIVE NAILS -
- To že ponúka rôzne akcie ako aj s tými gelmi naposledy
So sadou gelou som bola nadmieru spokojná strašne sa mi páčili všetky a dú naozaj krásne.. Iným by som to odporúčala. jednej známej som tie gely spomenula a objednala si tiež :)
EXCLUSIVE NAILS -
doporučujen tento obchod aj ostatným sam velmi spokojná.
EXCLUSIVE NAILS -
- ked že som prvy krát objednala,neviem ktomu viadrit.prepáčte!
- dufam- žiadné
to je dobrá otazka.
EXCLUSIVE NAILS -
- Lacné,ale zato kvalitné produkty, tovar prišiel neskutočne rýchlo a všetko staroslivo zabalené, aby sa nič nepoškodilo, dokonca mi poslali aj darček. Bola to moja prvá objednávka, no už teraz sa teším na ďalší nákup u Vás.
- Bol to môj prvý nákup u Vás a so všetkým som bola maximálne spokojná, takže slabiny tu žiadne nevidím.
- dobre prijatelne ceny
- dobra cena
- žiadne
- odporučila
dobry a super ceny
EXCLUSIVE NAILS -
- nakup z pohodlia domova
- neviem
som velmi spokojna, seriozna firma, kvalita produktov, ale musim podoknut az na jeden produkt farebny gel pink, ktory aj napriek dlhemu tvrdnutiu v uv lampe nevytvrdol
Reakcia obchodu EXCLUSIVE NAILS
Ďakujeme Olga, skoda, že ste nam nenapisali mailik, problem by sme doriešili :)
EXCLUSIVE NAILS -
- najlepšie ceny na internete,
- rýchla dodacia lehota,
- ochota poradiť
- dobré ceny
- dobrý vyber tovaru
za dobré ceny ,dobrý tovar a rýchle dodanie,som velmi spokojná
- skvelá komunikacia
- ochota pomoct poradit
- tovar je skvely
vrelo odporucam,s tymto obchodom som nadmieru spokojna,ked som nadou nieco nevedela,velmi ochotne mi odpovedali a hlavne rychlo,su tam skvele akcie,kvalitne veci kupite za skvele ceny..
EXCLUSIVE NAILS -
- priamu ľudskú a veľmi ochotnú komunikáciu so zákazníkom, dobré rady a priateľský prístup
- zatiaľ má menší výber tovaru čo sa ale stále mení a dopĺňa-takže je to len otázka času kedy slabiny nebudú
Obchodík aj výrobky odporúčam, prístup k nakupujúcim je rozhodne výnimočne priateľský -s takým som sa nestretla v inom e-shope.
Snažia sa rýchlo a čo najlepšie poradiť s výberom prípravkov, s problémom zákazničiek ktoré môžu vzniknúť aj tým že mnohé nie sme profesionálne nechtárky.
Komunikácia je veľmi príjemná.Reakcia obchodu EXCLUSIVE NAILS
- Dobré ceny
- Akcie pre zákazníkov
- Rýchle dodonie
- Vernostný program
- Facebooková aktivita
Tento obchod mi bol odporučený a som veľmi rada, že som si nechala poradiť. Som veľmi spokojná s nákupom a aj tovarom. Tovar prišiel veľmi rýchlo, nebol poškodený. Už sa teším, keď si znovu objednám nejaké vecičky z tohto úžasného e-shopu :)
- Platba cez internetbanking
- Prehľadnosť
- Cena a kvalita
- Niektoré produkty majú slabý alebo zlý uzáver a tovar príde poškodený a rozliaty, napr. lepidlo :(
Obchod je veľmi dobrý, prehľadný, lacný a vždy posielajú nejaký darček k objednávke.
Milá Owenka,
pokiaľ Vám lepidlo prišlo vyliate, mohla ste mi napisať email. V dalsej objednávke mi napiste do poznamky "lepidlo" a ja Vám poslem zadarmo nové ! Ďakujeme za názor.
EXCLUSIVE NAILS -
- cenovo dostupne a kvalitne,som nadmieru spokojna,paci sa mi celkovy pristup a aj kontaktovanie so strany Exclusive nails
ja som ho odpurucila aj znamim,nakolko je tam velky vyber,cenovo dostupne,rychle dorucenie a aj kvoli pristupu,ako som uz spominala. S mojej strany som maximalne spokojna a material,vyrobky su kvalitne,nakolko uz to mam aj odskusane
EXCLUSIVE NAILS -
- ak vas kontaktujem ste napomocny zo vsetkych stran :)
- zatial som bola spokojná
Chela som vyskusat nove produkty
EXCLUSIVE NAILS