• Pri dotazu, zda byl balik odeslan, zadna odpoved. Tudiz jsem si svetry sehnala jinde a balik, kdyz dorazil jsem neprevzala. To ze balik neprevezmu jsem oznamila i fy na whatsapp. Opet bez reakce. Pouze se mi zobrazilo, ze zprava byla prectena.

Reakcia obchodu ewident

Je nam veľmi luto, za negativnu recenziu. Bohuzial vami objednaný tovar Vam nebol doručený nakoľko sme nestihli v predvianocnom navale. O tomto sme Vas informovali emailom. Prosim o prekontrolovanie správ ( možno spravu hodilo do spamu ). Ale samozrejme toto nemeni na veci, že nám je ľúto. praJEME VšETKO DOBRé A VEľA ZDRAVIA V NOVOM ROKU.

• Produkt vypadá jinak než jak je zobrazován na e-sopu.
    • Kvalita pyžama nic moc. Obrázek vyšisovany a celkově vypadá pyžamo jako kdyby ho už někdo nosil.

Vážená pani Zdenka Vyhnalova

Ak máte pocit, že tovar nie je kvalitný a nepáči sa Vám, tovar nám môžte vrátiť. Ale ak dovolíte vyprosíme si tvrdenie, že niekto pyžamo nosil. Máme 90% spokojnost zakaznikov, a takéto vysoké čislo by sme nedosiahli ak predavame použité veci. takže ak máte záujem o vratenie tovaru kludne nas kontaktuje mailom alebo telefonicky. Samozrejme mozme poslat aj kuriera do Olbramovic na adresu dodania. Prajem pekny deň

tovar stále nedorazil, po kontaktovaní eshopu síce hneď reagovali, že sa ospravdlňujú a ďalší týždeň určite objednávku posielajú ale už je koniec týždňa a zásielka stále nebola odoslaná (budú 2týždne od objednania)

Reakcia obchodu ewident

Vážená Pani Mihálová. Ospravedlňujeme sa za meškanie. Bohužial sme neodhadli presný dátum expedícii. Samozrejme Vaša objdenávka bude vyexpedovaná a veríme, že po obdržaní tovaru a preverení kvality prehodnotíte Vašu reakciu. Prajeme pekné sviatky

Tovar mi bol doručený bez spodného dielu

Dobrý deň

Je nam ľúto, že k tomuto došlo. Poprosím Vás kontaktujte nás telefonicky, aby sme mohli Vám dodať spodný diel. Bohužial stane sa chyba, ale určite ju napravíme. Prajeme pekný deň www.ewident.com

• Objednavku som robila cca pred tyzdnom a nemam zatial ziadnu informaciu ci sa vybavuje stale je v stave zaplatena.

Reakcia obchodu ewident

Ospravedlňujeme sa za neskoršie dodanie. Veríme , že nami dodaným tovaom ste spokojná. Budeme radi , ak sa vratite ku nám na další nákup :)

Zásilka mi stále nedorazila (objednáno 19.11.). Email s potvrzením o přijetí objednávky vypadal celkem nedůvěryhodně, spíše jako spam.
    Obchod mě několik dní nato kontaktoval emailem kvůli špatně zadanému telefonnímu číslu, které jsem opravila, ale od té doby žádná zpráva. Na zákaznickou linku se mi nepodařilo dovolat, abych problém mohla nějak vyřešit. Snad bude fungovat alespoň emailová komunikace.

Reakcia obchodu ewident

Je nám veľmi ľúto, že ste napísali takúto recenziu. Rozposielali sme email, že vzhľadom na danú situáciu a veľky objem objednávok budeme meškať s dodávkou. V prípade otázok nás kľudne kontaktujte mailom na [email protected] alebo telefonicky. Telefónne číslo najdete na našej stránke www.ewident.com

Do dneška ,nemám zboží , žádný e-mail - jako v jakém stavu se objednávka nachází .Jestli je zboží na cestě, za 11 kalendářních dní-nic.
    Prostě hrůza , jestli se nějakého zboží dočkám - nevím, ale příště si už nic neobjednám.

Reakcia obchodu ewident

Ospravedlňujeme sa za neskoršie dodanie. Veríme , že nami dodaným tovarom ste spokojná. Budeme radi , ak sa vratite ku nám na další nákup :)

Nespokojnosť s komunikáciou. Tovar objednaný 10.11., ihneď uhradený a do dnešného dňa 20.11. žiadne info o stave a ani odoslaní objednávky.

Reakcia obchodu ewident

tričkovina tenká ale že úplne tenká, farby bledé

• rýchlosť dodania tovaru
    • kvalita tovaru
    • na stránke chýbajú informácie o adrese na zaslanie tovaru k výmene / reklamácii
    • eshop neodpovedá na maily a nepreberá zásielky

tovar - pyžamo - bolo veľké, preto som ho chcela vymeniť za menšie. Tiež boli vymenené farby vrchného a spodného dielu oproti objednanému. 4.1.2021 som eshopu písala mail, ďalší týždeň som sa dovolala pánovi z kontaktného čísla, s ktorým som sa dohodla, že keď tovar pošlem na adresu firmy, oni mi ho vymenia. Momentálne sa mi pyžamo vracia späť poštou ako neprevzatá zásielka v odbernej lehote.

Objednala som si tovar ešte 9.12 A do vianoc nebol doručeny. Bol to darček pre malého.