V ponuke je veľa kvalitného sortimentu za dobré ceny. Za nákup som dostala kupóny na zľavu, ktoré platia do 31. 1. 2025. Určite ich využijem.

• nie je dané 1 vankúš a 1 paplón, je možnosť výberu
  • Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Viac krát som nakupovala u Vás.

Kvalitný tovar, rýchle dodanie, dobré ceny

• super ceny
    • rýchle dodanie
    • kvalitný tovar

• Rychle vybavenie a dorucenie mojej objednavky

• krasny bytovy textil,velky vyber

trosku dlhsie sa caka na objednany tovar

• Rýchle dodanie.

Rýchle doručenie, kvalita tovaru podľa popisu.

Nepružnosť

Reakcia obchodu EVENIT

Milá Pani Zlatica, tovar sme Vám odoslali do 3 dní od objednania. Na doručenie pred Vianocami Packetou s omeškaním sme tiež v emailoch aj na stránke upozorňovali. Prepravcovia robia v tomto čase takmer nemožné, aby každému doručili, čo majú. Keďže ste tovar nevrátili, objednávali ste si krásne vianočné uteráky a osušky - verím, že ste predsa len spokojná, napriek tomu že deň pred Vianocami ste nám dali hodnotenie, že nás ako obchod neodporúčate. Želáme Vám len spokojné a pokojné sviatky.

Dievčatá z Evenitu.

Svojim nákupom ste podporili prácu ZŤP zamestnancov v sociálnom podniku EVENIT.

• Rýchle dodanie a kvalitný tovar.

Odporúčam tento podnik, majú kvalitný tovar a rýchlu dopravu.

skvelý tovar, rýchle dodanie, perfektná komunkácia

Nákup prebehol pre problémov - tak ako už viackrát, keďže som tu nenakupovala prvý raz. Tovar je kvalitný, za mňa maximálna spokojnosť. ďakujem

Super komunikácia, rýchle dodanie. Určite môžem obchod odporučiť.

Super vybavená objednávka, som maximálne spokojná.

V obchode na Štefanikovej ulici v Pezinku sa stretávam vždy s veľmi milými dámami, ktoré radi ochotne s výberom tovaru poradia a pomôžu. Tento obchod navštevujem rada a s dôverou.

Krásny výber, kvalita

Rýchle vybavenie a veľmi milá komunikácia.

• Doručenie bolo rýchle, maximálna spokojnosť.

Tovar prišiel za pár dní, komunikácia s obchodom veľmi dobrá, Deky som vrátila, pretože mi nesadla farba, peniaze mi nabehli na účet za 3 dni od odoslania tovaru kuriérom, o čo sa tiež postaral obchod. Pôjdem si vybrať inej farby, priamo do predajne v Pezinku, pretože kvalita je výborná. Ďakujem