- Šírka sortimentu
- Komunikácia
- Promptné jednanie
- Rýchle odoslanie
Nakupujem pravideľne. Som veľmi spokojný s ich sľužbami
- Skvelá cena
- Osobná komunikácia
- Rýchle jednanie
- Napriek dostupnosti produktu “skladom u dodávateľa” dodané už do týždňa od objednávky.
Zatiaľ menej známy e-shop v oblasti fototechniky, objednával som pomerne nie bežný fotoaparát (Sony A7CR), ktorý síce nebol skladom, ale za suverénne najlepšiu cenu v rámci Slovenska/AT/DE. E-shop sa ozval telefonicky do 10 minút od objednávky, rovnako zavolali (!) že tovar odosielajú a že by mal doraziť nasledujúci pracovný deň. Tovar zo slovenskej distribúcie dorazil úplne v poriadku v komunikovanom čase. Objednal by som tu opäť.
velmi zdvorily pristup.
znali problematiky, vedia odporucit
ziadne zavadzanie.
aktualne informacie a informativne aktualizacie stavu objednavky
takto si predstavujem postoj medzi obchodnikom a zakaznikom -
- Komunikácia
- Spoľahlivosť
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Skvelý zákaznícky servis
- Ceny produktov
- Dĺžka dodania
Čakala som síce dlhšie, ale foťák bol za najlepšiu cenu. Rovnako zákaznícky servis na vysokej úrovni.
- Darčeky
- Príjemný servis
Super, spokojnosť.
- Najlepší nákup EVER!
- Obrovská ochota
- Skutočný záujem o moje potreby
- Odporné rady za rámac čo som doteraz poznal
- Veľká SPOKOJNOSŤ
- Extremne dobra komunikacia a ludsky pristup
- Rychle dorucenie
- Kvalitny tovar
napriek problémom s dodaním produktu zo skladu (avizované personálom) mi tovar bol dodaný, síce neskôr ale predsa
- Výborná komunikácia
- Prozákaznícky prístup
- Nemám čo vytknúť
Tretia objednávka a všetko vždy prebehlo v poriadku. Keď vám niečo nie je jasné, nebojte sa opýtať ,radi vám pomôžu, poradia alebo nasmerujú po čom sa pozrieť (mne pomohli s výberom UV filtra a brašne). E-shop určite odporúčam a ak budem niečo potrebovať v budúcnosti, určite sa na nich rád obrátim. Veľmi si cením prozákaznícky prístup.
- Profesionálny prístup.
- Prozákaznícky orientovaní.
- Jeden z najlepších e-shopov.
Profesionálny prístup, Prozákaznícky orientovaní, Jeden z najlepších e-shopov.
Reakcia obchodu zoomy.sk
Veľmi pekne Vám ďakujeme za milé slová! Ceníme si Vašu dôveru a že u nás opakovane nakupujete.
Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu! -
- Skvela komunikacia
- Odborne poradenstvo
- Malo veci skladom
Skvela komunikacia, promptne riesenie objednavky a prozakanicky pristup. Aj ked vacsinu tovaru nemaju skladom a musi najprv prist od dodavatela, snazia sa plne vyhoviet zakaznikovi aby tovar dostali do pozadovanej doby.
Rychle dodanie, dobre ceny
- Píšu, že ak nájdete nižšiu cenu tak ju dorovnaju, ale potom sa len vyhovaraju a nedorovnaju ju
Reakcia obchodu zoomy.sk
Dobrý deň, pán Kopec,
Cez formulár ste sa dopytovali na zakúpenie produktu GODOX V860III pre Sony. Našli ste ho na inom webe lacnejší o 10,75 Eur. Kolega po kontrole zistil, že na tomto webe je blesk vypredaný a rovnako Vám bolo vysvetlené, že cenu dorovnať nedokážeme. Aj napriek tomu ste sa rozhodli tovar objednať u nás.
Nákupom u nás ste získali:
- Okamžité odoslanie objednaného tovaru
- Poštovné kuriérom zdarma (balík Vám bol doručený na druhý deň 8:50 ráno)
- Darček k objednávke v hodnote 15,36€ (https://eshop.zoomy.sk/k-f-battery-sd-card-holder-for-4-sd-cards--2-camera-batteries--6-tf-cards--2-cf-cards-or-2-xqds-k-f-concept/)
Pri objednávke sme maximálne vyhoveli Vašim špecifickým požiadavkám, nakoľko šlo o nákup v rámci príspevku na podnikanie, preto nás úprimne mrzí táto negatívna recenzia, ktorá nás skutočne zaskočila.
Ak si to zhrnieme tak od Vašej prvej správy neprešlo ani 24h a vy ste mali doma objednaný tovar spolu s darčekom v hodnote 15,36€ a poštovným zdarma.
Pán Kopec, ďakujeme, že ste venovali čas tejto recenzii - určite nás niečo naučila :) -
Profi ústretový prístup personálu.
- Kvalitný tovar
- Rýchle doručenie
- Skvelá komunikácia
- Informácie o objednávke
Ďakujeme za milý odkaz, aj handrička potešila.
Som spokojný, tovar bol v poriadku doručený. Trošku dlhšie trvalo doručenie kvôli tomu že sa menili ceny ale zavolali a informovali. Predajca bol veľmi milý a ochotný.
- Rýchle jednanie
- Príjemná komunikácia
- Odborná pomoc
- Profesionálny prístup
ZOOMY môžem len vrelo odporučiť. Ak som mal akúkoľvek neistotu alebo rozhodovanie, vždy mi ušili objednávku na mieru a pre moje potreby. Poradili s výberom, odporučili doplnky.