Všetko bolo super, od prehľadnej web stránky, široký výber, výborné ceny a spôsob. nakupovania cez e-shop. Tovar bol pripravený, pán za pultom veľmi ochotný, prehľad o produktoch, rýchle vybavenie. Super! Ďakujem!

• Flexibilná firma, seriózny prístup, super cenu, kvalitné služby

Seriózna firma, dobré cenu, flexibilnost

Vysoka cena za dovoz

Dobrý deň, volal som s pánom od ktorého som chcel poradiť...
    Bol maximálne ochotný, zistil mi všetko čo bolo potrebné a na základe toho som urobil objednávku.

• Seriózny prístup môžem len odporučat

Objednaný tovar nakoniec nebol skladom,ale pán predajca mi ochotne pomohol pri výbere ďalších produktov,ktoré spĺňali požadované parametre

• Možnosť prebratia objednávky na predajni v Košiciach

• Po vytvorení objednávky som bol telefonicky kontaktovaný ohľadom konkrétneho auta, na ktoré som disky objednával, z dôvodu overenia rozmerov diskov a doporučenia snímačov TPMS. Následne som bol zo strany e-shopu deň pred doručením informovaný o tom, že mi bude nasledujúci deň tovar doručený. Super komunikácia. Ceny taktiež super.

• Mali presne ten daný rozmer diskov, ktorý som hľadal.
    • Dokonca aj cenovo vedeli konkurovať iným predajcom.
    • Do poznámky som si zadal, aby mi bolo doručené aj montážne príslušenstvo pre konkrétne auto. Vymedzovacie krúžky boli v balení.
    • Telefonát s pánom Medvecom sa niesol v priateľskom duchu, dostupnosť tovaru mi preveril a za krátku chvíľu ma informoval o dostupnosti poslednej sady diskov.
    • Objednávka a aj platba, prebehli veľmi rýchlo a bez komplikácií.
    • Snáď len, že v balení neboli skrutky. Ale to nie je žiadny problém, nakoľko skrutky mám, keďže rovnakú sadu diskov len vo väčšom rozmere, už mám.

Predajcu som našiel cez google, keď som hľadal konkrétny typ diskov v určitom špecifickom rozmere kvôli ET. Nakoľko som predajcu nepoznal, tak som si najskôr čo to na internete o ňom zistil a následne telefonicky kontaktoval. Po mojej skúsenosti, môžem predajcu len odporúčať.

• Po zadaní objednávky a potvrdení objednávky žiadna reakcia

Reakcia obchodu SEOL spol. s r.o.

v mene spoločnosti sa Vám ospravedlňujeme za nepríjemnosť, Vaša objednávka bola omylom prehliadnutá z dôvodu pracovného vyťaženia všetkých kolegov. Kolegyňa Vás volala o niekoľko dní neskôr ale rozumieme, že to už Vám nemuselo riešiť problém.

Za porozumienie ďakujeme a budeme pracovať na tom aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala.

Vynikajúce poradenstvo pri dlhotrvajúcom probléme chvenia kolies mi ušetrilo mnoho času i peňazí

Objednalvka bez problémov, rýchlo dodaná, dobrá komunikácia obchodu

• Originálny tovar za adekvátne ceny.
    • Veľmi milý a ochotný personál.

• Ak by bol tovar poškodeny nieje problém vymenit.

Dobrý komunikácia a rýchle dodanie, doporučujem

• OK

Rychle vybavenie dobra cena

Rýchle doručenie.

Všetko prebehlo bez akýchkoľvek problémov pneumatiky najviac rok staré takze tiež super

• Korektnosť, rýchlosť

• Rýchle dodanie, kvalitný tovar, jedným slovom SUPER