Prihlásiť sa a pridať recenziu

rýchlo a bez problémov

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu! Teší nás, že táto objednávka, rovnako ako aj predchádzajúce, prebehla rýchlo a bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že sa k nám vraciate. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy!

Tím Seal SK

• Cena rýchlosť dodania

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste spokojní s vybavením Vašej objednávky. Pre veľký úspech a spokojnosť s cenou sme sa rozhodli, že akcia na podlahovú gumu bude pokračovať aj tento mesiac. Doprava bude, ako vždy, čo najrýchlejšia a najkvalitnejšia. Ďakujeme za recenziu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

Tím Seal SK

• sortiment
    • arogantny pristup
    • neochota riesit problem

objednal som gumeny pas s hrubkou 2mm, prisiel pas s hrubkou 1,5mm. Po ziadosti o vysvetlenie mi bolo odpisane, ze vlastne neviem merat... Som nastrojar, cely zivot sa zivim meranim v tisicinach milimetra. Odporucam nic nekupovat, ak si chcete usetrit cas a nechcete sa nechat okradnut o stvrtinu objednaneho tovaru...

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Dobrý deň, ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie recenzie. Veľmi nás mrzí, že vaša skúsenosť nesplnila vaše očakávania. V emailovej komunikácii sme sa snažili podrobne vysvetliť chybu, ktorá nastala pri Vašom meraní. Aby sme situáciu vyriešili k vašej spokojnosti, navrhli sme vám možnosť vrátenia tovaru a vystavenia dobropisu s plnou refundáciou platby.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

všetko v poriadku

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a sme radi, že ste spokojní s vybavením Vašej objednávke. Ďakujeme za recenziu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

bez problémov

rýchlosť

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou doručenia Vášho tovaru. Snažíme sa vždy zabezpečiť, aby naše služby boli čo najlepšie a Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

Rýchle vybavenie a dodanie,materiál kvalitný,odporúčam

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a sme radi, že ste spokojní s vybavením Vašej objednávke. Sme radi že ste ohodnotili kvalitu našej gumy v roliach. Kvalita produktov a rýchlosť doručenia je pre nás prvoradá.
    Ak nás chcete ešte viac podporiť tam môžete napísať recenziu aj na google.
    Stačí dať do vyhľadávania "SealSk s. r. o." a vložiť tam svoju recenziu.
    Ďakujeme a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

Skvelá komunikácia rýchle doručenie.

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a sme radi, že ste spokojní s vybavením Vašej objednávke. Sme nadšený že ste naše úsilie zlepšovať sa ocenil, naďalej sa o to budeme snažiť, aby aj Vaše budúce nákupy prebehli v tej najvyššej kvalite. Ďakujeme za recenziu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy u nás!

Tovar prišiel rýchlo, za dva dni od objednávky. Spokojnosť.

super

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s nákupom u nás. Ak máte otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme Vám za dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

• rýchlosť vybavenia

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s nákupom u nás. Ak máte ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme Vám za dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

• Rýchle dodanie
    • Prehľadný obchod

Super nákup, našiel som čo som potreboval, spokojnosť

• veľmi rýchle dodanie

• Veľmi rýchle dodanie
    • cena
    • kvalita produktov
    • komunikácia
    • žiadne

S objednávkou som veľmi spokojný. Ceny produktov asi najlepšie. Boli ochotný poradiť. Spokojný som bol aj s informáciami o objednávke v mailoch. Doručenie trochu drahšie ako konkurencia ale za to na objednávku som nemusel čakať pár týždňov ako u iného eshopu (preto som nakúpil tu). Až nečakane rýchlo mi to prišlo, už druhý deň. Naozaj som veľmi spokojný a určite objednám znovu. Ďakujem :)

ryhle dodanie

• rýchle dodanie tovaru

• spokojný

• rychlost

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s nákupom u nás. Snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aj keď to niekedy môže byť náročné, aby sme zabezpečili doručenie tovaru už druhý deň. Radi vidíme, že si vážite našu námahu a snahu zlepšovať sa. Ak máte ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme Vám za dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.

rýchlo

Reakcia obchodu Seal Sk s.r.o.

Ďakujeme za vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s nákupom u nás. Snažíme sa neustále zlepšovať naše služby. Aj keď ste neuviedli dátum doručenia, veríme, že ste objednávku dostali už druhý deň, keďže sme ju odoslali v deň objednania. Radi vidíme, že si vážite našu námahu a snahu zlepšovať sa. Ak máte ďalšie otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme vám za vašu dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku.