Rýchle dodanie. Dobrá cena. Kvalitné výrobky.
tovar bol doručený rýchlo, bez problémov
Promptne a rychlo vybavena objednavka.
- bolo to rýchle - v piatok večer som objednal, v utorok napoludnie som tovar mal...
- Spoľahlivé doručenie, výborne zabalené, nepoškodené
Všetko v najlepšom poriadku....
dost dobre
Som spokojny nevijadrujem sa.
- Dobrá komunikacia rýchle doručenie tovaru
Veľmi rýchla reakcia na objednávku . Spokojnosť s komunikáciou
- rychla dodavka
Rýchle jednanie a doručenie
- rychla dodavka
- Našiel som to, čo som potreboval
Našiel som to, čo som potreboval, kúpil som.
- Normálny nemám toľko,, skúsenosti,, že by som mohol hodnotiť
- Rýchle vybavenie objednávky
- Od objednávky po doručenie tovaru za pomerne krátku dobu nato, že tovar bol zakúpený v ČR
- Rýchle vybavenie objednávky a doručenie tovaru, veľký výber a priaznivé ceny e-shopu
Obchod je O. K.
- problém s objednaním tovaru
- problém s komunikáciou s obchodom
Objednala som si hrniec Ario II, hrniec zatiaľ fajn, napriek rôznym negatívnym komentárom na FB. Ja som mala problém s objednaním druhej nádoby a celkovo s komunikáciou. Ak už raz videli, že som si objednala jednu vec, ako je možné, že nevideli, že mám toho v košíku viac? A mala som tam aj zľavový kupń. Takže som dostala len 1 objednanú vec, navyše som musela platiť aj dopravu a ani zľavu neodpočítali. A dokonca mi uviedli nesprávnu adresu doručenia. Som veľmi sklamaná. Navyše, kvalita tovaru je dosť pochybná. Jednu nádobu som reklamovala hneď po prvom použití a aj tú druhú asi budem. Po 1 použití zostali na nádobe fľaky, ktoré neodstránila ani umývačka riadu.
Reakcia obchodu Salente
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Mrzí nás, že jste měla komplikace s objednávkou. Ve chvíli, kdy byly problémy zjištěny, Vám kolega nabídl manuální zadání objednávky. Jelikož jsme však původní objednávku vůbec neregistrovali, nemohli jsme tušit, že máte v košíku více položek nebo slevový kupón. Při zadávání údajů jste neuvedla požadavek na další produkty ani na uplatnění slevy, a bohužel po zpracování objednávky už není možné kupón zpětně doplnit.
Velmi nás mrzí, že nejste s kvalitou nádob spokojená. Pokud máte jakékoli potíže s nádobami, neváhejte se obrátit na naši technickou podporu na e-mailu [email protected]. Rádi se Vaším problémem budeme zabývat a najdeme řešení k Vaší spokojenosti.
Přejeme Vám hezký den. -
Perfektné
Komunikácia s obchodom je veľmi dobrá