Dobry den, rad by som sa podelil so skusenostou s PC expres v suvislosti s nedodrzanim lehoty a naslednom neuspesnom vybaveni mojej poziadavky.
Dna 26.05.2024 som odovzdal zariadenie na opravu do PC expres Aupark Kosice, kde bol po rozsirenej diagnostike 31.05.2024 zisteny vadny PMW IC na maticnej doske s moznou opravou.
Po potvrdeni ziadosti o opravu 06.06.2024 a objednani suciastky 10.06.2024, mi podla dohody malo byt zariadenie opravene najneskor do dvoch tyzdnov odo dna potvrdenia ziadosti o opravu.
Nakolko sa tak nestalo, predpokladal som, ze doslo len k procesnej chybe pri spravocani mojej objednavky, kontaktoval som PC expres,
kde ma uistili ze zariadenie bude opravene podla dohody avsak s oneskorenim.
To sa vsak neudialo, tak som opakovane kontaktoval servis so ziadostou o vysvetlenie, preco bol termin opravy zariadenia nedodrzany.
Opovedali mi, ze potrebna suciastka je na ceste, avsak nikto mi nevedel zodpovedat, kde sa nachadza a ani kedy ma byt dorucena.
Tento proces sa opakoval po kazdom tydni, kde mi neboli podane ziadne nove informacie o pripadnom doruceni, oprave a naslednom preprevzati funkcneho zariadenia.
Dňa 10.07.2024 mi prislo vyjadrenie k mojej objednavke
,,Oprava nieje mozna"
Nedodrzanie terminov, viac ako mesacne omeskanie, nespravne vyhodnotenie problemu, neochota a minimalny doraz na urychlene vybavenie objednavky ma utvrdzuju
v presvedceni, ze neprofesionalny pristup tychto ,,odbornikov" nas stal prilis vela casu a energie, bez pozadovaneho vysledku.
Stefan -
- Výborné značky za dobré ceny
- Kamenné výdajne
- Ochotný personál
Výborné značky za dobré ceny
Kamenné výdajne
Ochotný personál -
Tovar bol dodaný tak, ako bol prezentovaný.
- Na zaklade tejto skusenosti, uz viem, ze nikdy ziaden mobil do opravy nedam. Za tych 50 eur to stalo. Cely tento biznis je asi postaveny na prenose udajov z pokazenych mobilov, lebo toto jedine mi personal ponukal (za dalsich 50 eur).
- Zistil som, ze viem opravovat mobilne telefony. Dcera nechape, ze mobil funguje po tom, co ju v servise osklbali a poslali do pecka.
- Drzy arogantny personal na pobocke v PO.
- Blokuju negativne (slusne) recenzie na google mapach. Dcera si ten servis vybrala na zaklade recenzii, uz sa necudujem preco. Recenziu som prepisoval 10x, aby ju uverejnili, nakoniec som im dal 5 hviezdiciek, ale text je mysleny ironicky.
Recenzia sa tyka iba pobocky v PO v Eperii. Oprava vytopeneho mobilu spocivala v tom, ze za 50 eur (diagnostika a cistenie) vam povedia, ze mobil sa uz neda (neoplati) opravit (mobil fungoval, nesla len dotykovka). Doma som ho opravil vymenou spodneho plosaku za 12 eur. A aj keby sa menil cely displej, cela takato oprava by mala stat cca 100 eur.
- Ok
- Veľmi dobrá komunikácia
- Žiadna
- Rýchlosť dodania
- Kvalitné značky za super ceny
- Ústretový personál
Kvalitné značky za super ceny
Ústretový personál -
- Dobré ceny na telefóny
- Ochotný personál, plná spokojnosť
- Zamestnanci na pobočkách
- Všetko ostatné
Musím pridať ďalšie informácie. Dnes som sa dozvedel, že deň po odovzdaní telefónu do predajne na opravu, došlo k napadnutiu rôznych účtov a došlo k úniku mojich informácií. Mám podozrenie, že pcexpres predáva osobné informácie tretím stranám. Určite v žiadnom prípade neposielajte telefón na opravu do pcexpres!
Takže.. skúsim to zhrnúť. Do obchodu som zašiel s tým, že potrebujem aby mi vymenili baterku na mobile, telefón radšej poslali na diagnostiku do centrály v Košiciach pretože typ zariadenia môže mať dve rôzne batérie. S týmto krokom som súhlasil aj keď povedali že oprava môže trvať aj 3 týždne.
Už sú to vyše 2 mesiace odvtedy. Zamestnanci na pobočkách boli naozaj milí a nápomocní, volali na centrálu viackrát, snažili sa mi pomôcť. Vyzerá že problém je u technika ktorý má zariadenie pri sebe niečo vyše mesiaca a pol. Nepomohlo napísať ani mail k nim, čo mi dokonca odporučil zamestnanec, pretože tieto maily idú k manažérom.
Maximálna nespokojnosť, ak sa niekedy dostanem ešte k telefónu budem rád. Vôbec neviem ako postupovať v takomto prípade, pretože ani zamestnanci na pobočke mi inak nevedia pomôcť.
Nikdy viac, nikomu neodporúčam ísť do pcexpres pokiaľ vám zariadenie nespravia na predajni. Sú lepšie možnosti. -
- Rýchlosť
- Rychlost
- Kolmunikácia
Prekvapivo rýchle dodanie.
Ochota, profesionalita a ludskost personalu.
- určite tento obchod odporúčam
- žiadne
- Pozor, zavádzajú. Predávajú repasované telefóny nie nové!!!!
Podvodníci!!!
Reakcia obchodu PCexpres | Internetový obchod...
ďakujeme za hodnotenie. Áno, v ponuke máme repasované zariadenia - nikde sa neudáva že sú to "nové zariadenia".
Každé zariadenie v našej ponuke prechádza dôkladným preskúmaním a testovaním, aby sme zabezpečili jeho bezchybný výkon a spoľahlivosť. Sme hrdí na to, že naša práca je šetrná k životnému prostrediu.
Repasované telefóny sú udržateľným riešením, ktoré pomáhajú znížiť odpad a zároveň poskytujú spoľahlivé zariadenie za zvýhodnenú cenu.
- Všetko na jednotku
- Klamaju
- Úplne hrozný servis
- Najhoršia skúsenosť
1000% neodporúčam
Môj zážitok s touto službou bol všetko iné ako pozitívny. Môj notebook prestal nabíjať, a tak som sa rozhodol obrátiť sa na túto službu s očakávaním profesionality a kvality. No od samotnej diagnózy to šlo z kopca.
Po týždni čakania mi oznámili, že je poškodený čip správy napájania a ponúkli mi opravu za obrovských 290 eur. Už ma to šokovalo, keďže cena notebooku v pracovnom stave bola približne rovnaká. Keď som požiadal o presné informácie o tom, ktorý čip je poškodený, narazil som na neochotu majstra poskytnúť podrobnosti.
Po odmietnutí tak drahej opravy ma pokúsili presvedčiť ponukou "Zľavy" 50 eur. To ma ešte viac rozčarovalo. Po odmietnutí mi poslali protokol z diagnostiky, v ktorom nebolo žiadne konkrétne uvádzanie vykonaných prác, len opakovanie slov majstra z telefonátu.
Obrátil som sa na iných odborníkov a zistil som, že nielenže sú ceny v tejto službe nadhodnotené, ale tiež boli (ukradnuté?) chýbajúce súčiastky z matičnej dosky môjho notebooku. Dva mikročipy chýbali čo jednoznačne poukazuje na nečestné praktiky. Po konzultácii s inými odborníkmi boli nainštalované nové súčiastky a zistili sa reálne problémy, ktorých absencia v tejto službe nikdy nebola uznaná. -
- Mily personal a tam to konci
- Ziadna proaktivita, ked oprava trva dlhsie ako ma
- "Nevedia to spravit"
Absolutne neprofesionalna banda. Horsie ako FixServis a to je co povedat.
Chcel som vymenit napajaci konektor, tvrdili, ze za 7 dni bude. Na 8 den volam, ze konektor dosiel a ze "zajtra to bude".
Takto sa to zopakovalo asi 5 krat. Medzi tym vraj technik bol na dovolenke a neviem co este.
A nakoniec mi povedali, ze to nevedia spravit.Reakcia obchodu PCexpres | Internetový obchod...
Dobrý deň prajeme,
Vaša negatívna skúsenosť nás veľmi mrzí, daný podnet bol vyriešený k Vašej spokojnosti. Dúfame, že prehodnotíte danú recenziu a dáte nám druhú šancu. Ďakujeme a prajeme pekný deň.
tím pcexpres -
- sklo pekne sadlo na displej
- rychle dodanie
tím pcexpres -
- vyzdvihnutie bolo mozne este v den objednania
tím pcexpres