super prístup
- Všetko dodané
Maximalna spokojnost
- komunikácia
- ceny
Nemali presne to, čo som chcela, ale zavolali a ponúkli mi alternatívu. Veľmi milá a ochotná pani z obchodného oddelenia. Maximálna spokojnosť.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Super ceny na sortiment čo som potreboval
Tovar prišiel veľmi rýchlo a balíček bol pekne zabalený. Malý detail, ale poteší. Ďakujem.
Rýchlosť vybavenia objednávky.
Super rýchle vybavenie mojej objednávky. Jeden deň som si tovar objednala a na druhy deň ráno mi bol doručený. Dakujem.
- Dobre zabalené: filc nebol pokrčený, bol kvalitný a dokonca mi kolegyne závideli odkiaľ mám taký pekný balíček so srdiečkami , že aj ony také chcú.
- Celkové expresné vybavenie aj v obchode aj doručenie. V jeden deň objednávku vybavili a na druhý deň už aj doručili: kuriér čítal poznámku, ktorú som vypísala a doniesli mi balíček na miesto podľa požiadavky.
Veľmi spokojná s nákupom, práve teraz už vypĺňam ďalšiu objednávku na materiál. Stránka veľmi sympatická a mám pocit, že tam pracujú ľudia, ktorých to baví, súdiac podľa zabalenia a ručne pekným písmom napísaného: ďakujeme.
- Dobrá komunikácia
- Krásne zabalené
- Rýchle vybavenie
- Rýchle dodanie, super zabalené
- Rýchlo vybavené, krásne zabalené. Potešilo :-)
- viackrát som si objednával tovar a vždy rýchlo a spoľahlivo predajca reagoval a dodal objednaný tovar
spoľahlivý predajca
Vynikajuca komunikacia,informovanost,odporucam na 100%rychle dodanie,krasne zabalene
- Rýchle doručenie a pôsobivé zabalenie tovaru
Odporúčam každému. S vybavením a dodaním tovaru som veľmi spokojná. Ľubica
Okamzite spracovanie a expresne dodanie objednavky
Excelentna asistencia pri nakupe a dodani objednavky.
- Rozkošný tovar, rýchle dodanie.
S obchodom som vždy nesmierne spokojná, ochota, rýchlosť vybavenia, milá komunikácia, odbornosť, môžem každémému len odporučiť!