neodporúčam mam na to určite dôvody
Nedala sa kupovať na splátky tak som to zrušil
tovar je nepouzitelny k popisovanemu pouzitiu,
Písali,že tovar mi bude doručený do troch pracovných dní,no prešli asi dva týždne a žiadna odozva...
- Odporný, drzý a arogantný mladý kurier. Zavolal že už je tu že mám ísť dole. Kedže mi nebolo známe že príde tak som ešte spala. Človek sa zvykne aspoň umyť a obliecť. Poslala som dole syna, ktorý si natiahol na seba tepláky a bundu a šiel dolu. Kým tam prišiel už tam nikto nebol. Asi po 20min. zavolal že kde je...tak syn šiel dolu po 2x...kuriér vykrikoval že nemá čas čakať 10 minút. Ale toľko to synovi netrvalo. Človek nestojí v pozore pri dverách kedy kto zazvoní...mohol to zaniesť hore ako to robí väčšina kurierov keď nemá nervy čakať 5 minút...my bývame na 8posch.a kým príde výťah ak je ovšem hneď voľný...strašne ma vytočil...
- Tovar bol poskodeni
- Tovar bol poskodeni
Reakcia obchodu ErosStar.sk
Já nám líto, že jste dostal poškozený výrobek. Ovšem pokud byl poškozený obal, tak chyba nemohla být na naší straně, jelikož máme výrobky v neporušených obalech. Pokud byl ale nefunkční výrobek, tak se omlouváme, ale máte možnost zaslat zpět na naší adresu dle reklamačního řádu. Není bohužel v našich silách a možnostech kontrolovat každý výrobek a jeho funkčnost.
1.) většina výrobků je balena s hygienickou pečetí a porušení by znamenalo, že byl výrobek znehodnocen
2.) při množství, které expedujeme nelze opravdu zkoušet výrobky.
Od toho slouží reklamace a zcela jistě pokud byl výrobek nefunkční a nebyl mechanicky poškozen, bylo by Vaší reklamaci vyhověno. -
- Nefunkčny tovar som dostal.
Reakcia obchodu ErosStar.sk
Já nám líto, že jste dostal nefunkční výrobek. Pokud výrobek nebyl mechanicky poškozen, měl jste jej zaslat zpět na naši adresu k reklamaci dle našeho reklamačního řádu. Není bohužel v našich silách a možnostech kontrolovat každý výrobek a jeho funkčnost.
2.) při množství, které expedujeme nelze opravdu zkoušet výrobky.
tým ErosStar -
- objednavku nevybavili, na emaily neodpovedaju, telefon nedvihaju
Nulova komunikacia, objednavka nebola vybavena, tovar nedorazil, peniaze neboli vratene.
- Tento obchod mi odoslal nejaký tovar.
- Tento obchod ani nevie čo predáva. Ale každý robí chyby... aj tento obchod.
Popis niektorých výrobkov nedostačujúci až zavádzajúci... POZOR.!
Tovar prisiel poskodeny!!!
- Tovar dorazil všetko ok. Ale ako náhle som ho chcel vrátiť už sa nikto neozval a nekomunikujú.
- Meškanie
- -,???????????
- Lubrikant prišiel v krabičke, bez nejakej bublinkovej fólie, ktorá by ho chránila pri preprave. Pumpicka bol prasknuta, gel trocha vyteceny. Nie v množstve, ktoré by bolo viditelne pri prevzatí balika. Kedze som bola na dovolenke, tovar preberala svokra, balicek bol neotvoreny.
- Dosť drahá položka, teraz akurát na vyhodenie.
- bez komunikace
Tovar síce prišiel v poriadku, avšak keď som ho chcela vrátiť len pár dní po doručení, dostala som zamietavý email, že sa to pri tomto druhu tovaru nedá ak bol už rozbalený.. ja som s tovarom nič nerobila len som ho otvorila a zistila, že ho proste nechcem keďže som čakala niečo iné. Vôbec nie som spokojná, pokiaľ viem tak akýkoľvek tovar pokiaľ nebol použitý môže byť vrátený bez udania akéhokoľvek dôvodu.. neodporúčam obchod!!
tovar prišiel ok, ale komunikácia obchodu 0 bodov, len prvý automatický mail, že prišla objednávka, potom už nič o spracovaní a odoslaní.... všetok tovar písali, že je skladom, doručenie pri doručení na uloženku 1-2 pracovné dni, žiaľ, správa od dopravcu o uložení zásielky bola až na 3. pracovný deň v neskorých poobedňajších hodinách, čo sa v ten deň už počas otváracích hodín nedalo stihnúť vyzdvihnúť, takže vlastne 4 pracovné dni
Bola to masazna hlavica ktora fungovala asi 5minut. Ak to citate poprosim podrobny popis ako postupovat pei reklamacii dakujem
- Tovar som si objednala, zaplatila a obchod ma informoval, ze komplet objednavka nie je skladom. Ked som sa zaujimala, kedy chybajuci tovar skladom bude, nikto mi neodpovedal a dodnes nereaguju. Uz je to vyse dvoch tyzdnov. Hlavne je, ze maju moje peniaze :)
- Zaslanie az po pripisani prostriedkov na ucet firmy, co predlzuje cas dodania.