- Knihu, ktorú som si objednal mala byť doručená do 5. dní, ak by nebola, obchod sami mal ozvať, prečo sa objednávka predĺžila. Po 10. dňoch som tam volal, nikto sa mi to nebral, napísal som mail, na ktorý mi odpovedali až na ďalší deň, že dodacia lehota sa predĺži kvôli dodávateľovi. No keby som ich nekontaktoval, tak sa zrejme ani neozvú. Komunikácia obchodu so zákazníkom nulová.
Radšej nevyužívať!
- výhodné ceny, ústretovosť, rýchlosť vybavenia objednávky, komunikácia
- na stránke sa trochu komplikovanejšie vyhľadáva
- Nevie promtne reagovať, knihu som si objednala nakoniec v martinuse i napriek tomu ze bola nedostupna, do poznamky som poprosila o urgentné overenie, ci ma vydavatel danu knizku na sklade, do 2 dni som ju mala doma. A toto presne vášmu obchodu chyba :-(
- obchod má dobrý výber
- tovar mi bol doručený v inej váhe, chcel som menej, dali viac, jednoducho Nlovensko
Jedna z kníh mi prišla mierne poškodená,ale keďže bola plne čitateľná,tak som to nereklamoval.
stránky obchodu sú prehľadné.
s nákupom som spokojný.
odporúčam. -
- -skvely obchod, vyborne ceny, zlavy na SPHERE Card
- neviem o nich
odporucam
- keď je požadovaný tovar dostupný na sklade/v predajni, je to rýchle a pohodlné
- nenašla som
- dobra cena
- pomaly sa nacita e shop pri hladani knih
- slaba komunikacia
- obchod predpokladam ze vobec nekomunikuje s dodavatelom a len cakaju co im pride/ nepride a podla realizuju/ rusia objednavku
- ziadna promtnost / pruznost
Moja prva skusenost s tymto obchodom a urcite dalsie uz nebudu , potvrdenu objednavku zo 17.12.2014 mi nakoniec 2.2.2015 zrusili, medzitym potvrdili dodanie 15.1 potom mala byt dodavka 2.2.2015
- dobrá cena ,
- rýchlosť doručenia ,
- prehľadná internetová stránka,
Odporučila by som tento obchod. Možnosť výberu doručenia tovaru. Dobrá informovanosť klienta , možnosť sledovania prípravy a doručenia tovaru . Konkurencie schopná cena oproti ostatným ponukám , dostupnosť na sklade, rýchlosť doručenia , prehľadná komunikácia s klientom .
- ze ponuka tovar, ktory nema na sklade
- na web stránke majú uvedený v ponuke tovar, ktorý nie sú schopní objednať a doručiť. prečo ho teda nevymažú z ponuky...?
- Možnosť osobne vyzdvihnúť tovar na vybranom mieste.
- Pri druhej objednávke som nemohla objednať cez internet, musela som cez telefón čo je trochu nevýhoda.
Odporučila by som nákup u Vás.
- dodanie tovaru zhruba v termíne ako iné internetové kníhkupectvá
- podstatný rozdiel že obchod šetrí pri osobnom odbere poštovné
- dobrá cena, rýchlo
- neviem o nijakých
OK doporučujem
- Moznost osobneho odberu blizko miesta bydliska. Dobre ceny.
Všetko bolo O.K., akurát som bola nespokojná, že mi dva tituly nezohnali. Ale peniaze na účet prišli ako uviedli. Takže odporúčam.
- Internetová stránka obchodu bola nedostupná a bol tam odkaz na tel. čísla , na ktorách po zavolaní sa ozvala veľmi podráždená pani, s veľmi zarážajúcim ba priam odrádzajúcim prístupom k zákazníkovi.
- žiadne
- Ponúkajú tovar, ktorý nie sú schopní dodať.
Neodporúčam.