- tovar mi bol dodaný po dvoch mesiacoch
- Nema skladom to, co avizuje, ze ma.
Tovar mal byt pri nakupe skladom no ani po 2 tyzdnoch nebol doruceny, hoci na stranke bol stale "akoby" skladom. Po niekolkych telefonatoch, emailoch a hlavne sluboch objednavku po 1 mesiaci od objednania zrusili. Vratenie penazi trvalo dalsie 2 tyzdne, svoje peniaze som si musel ziadat telefonicky aj emailom. Super zazitok.
- neviem
- nechá si zaplatiť a potom nedodá tovar
Vyhnúť sa veľkým oblúkom
- Ziadne
- Klamu
Katastrofa, nikdy viac!!!
- neuveriteľne dlhé dodacie lehoty, od 27. 1. do 10- marca mi nákup neprišiel, dostala som oznámenie, že bol odoslaný, ale v skutočnosti odoslaný nebol!
Hrôza!
- nízka cena
- chýbajúca komunikácia, uvedený tovar nie sú schopní dodať...
nedodaný tovar...
- nic
- vela, velmi vela
- no
- I order them the goods on 13.11 by the payment in advance. They inform me they send them to me on 18.11 (they writes me it will arrive on the next business day. But I have not received them yet. I I suspect fraud.
DO NOT BUY FROM THEM. THEY ARE LIAR.
- Optimistické termíny, ktoré nevedia dodržať. Kým som sa prvý krát neozval komunikácia nebola.
Tovar bol objednaný 26.10. a nie ako sa tu snažil nanútiť tento formulár, že 20.11 - dobrý joke. Dodanie bolo 3x posunuté a už som uvažoval nad zrušením objednávky.
- Dobre ceny, dodacia lehota
Spokojný
Objednával som tovar, ktorý som súrne potreboval, a písaná dodacia lehota bola do 1-2 dní, pokiaľ je tovar na sklade. Samozrejme všetky položky, ktoré som objednával boli písané, že sú na sklade. Bohužiaľ len písané, ale realita bola iná . Po zaplatený tovaru a následnom vystavení faktúry tam stálo, že tovar nie je na sklade. NEBOLA TO JEDNA POLOŽKA, ALE VŠETKY 4 POLOŽKY ! Tovar mi bol doručený až na siedmy deň odo dňa objednávky. V podstate mi už bol zbytočný. Na následný email som nedostal odpoveď. Stránku EPICOM.SK určite neodporúčam.
- Tovar udajne na sklade prisiel po tyzdni
- nizka cena
- dlhsia doba dorucenia tovaru
- velmi neprijemny kurier
- prisiel mi tovor s poskodenym obalom
Musim povedat, ze som isla hlavne po cene, ale tentokrat ma velmi skamal tento nakup. Obal z mysky k notebooku bol poskodeny(natrhnuty). Po problemami s kurierom som uz nemala nic chut riesit, lebo nastastie myska fungovala. Kurier mi najprv volal az ked bol na mieste a bol velmi neprijemny, kedze som nebola prave doma. Tak mi na druhy den pisal, kedy budem cca doma a aj napriek tomu mi volal uplne o inom case, ze ma caka... Proste velmi zla komunikacia a ani nevedel pozdravit.
- dlha doba dodaia
- Neviem
- Komunikácia so zákazníkom
- Doba dodania
- podávanie zavádzajúcich informácií
Tovar som objednal 22.1.2015 (neviem z akého dôvodu bol na dotazníku prieskume spokojnosti uvedený dátum objednávky 6.2.2015) a na nasledujúci deň som bol informovaný, že tovar bude doručený 28.1.2015.
Týždeň ubehol ako voda a tovar nikde, ani spáva o stave objednávky (po nútenej registrácii na stránke predaju bol status objednávky "vybavuje sa" - no skrátka plnohodnotná a užitočná informácia ktorá tam svietila celý čas a teraz 9 dní po obdržaní zásielky je jej status "expedovaná"), o informácie som musel osobne volať. Dozvedel som sa, že sa omeškal dodávateľ a tovar nemajú na sklade (stáva sa). Zásielka mi bola doručená 10.2.2015. -
- 8.1. objednávka dodanie 28.1
- Tovar ktorý je uvedený že majú skladom v skutočnosti skladom nemajú.
- Objednávku nikto neriešil, až za 7 dní ked som sa mailom pýtal na stav objednávky tak ju začali po 7-dnoch vybavovat.
Osobne obchod neodporúčam.
Obejdnaval som bateriu pre NTB bielej farby a poslali mi ciernu... u IdeaPadov baterija tvori dost viditelnu cast laptopu.
pisal som im 17.12.2014:
"Dobrý deň,
Dostal som balík... ale -
produkt, ktorý som kupoval bol bielej farby (na obrázku) - www.epicom.sk/detail/patona-baterie-pro-ntb-lenovo-ideapad-s9-s10-4400mah-111v/1358613/
A dostal som čiernu batériu..."
odpovedali mi takto: (19.12.2014)
"Tovar vymenime ihned ako nam dodaavtel posle spravny kus,
poznacim si a ked pride tak zrealizujeme tu vymenu."
Dnes je 31.1.2015,
bateriu stale mam ciernu,... nikto z Epicomu mna uz nekontaktoval... -
- - myslel som si, že na základe kladnej skúsenosti z minulosti to bude akási záruka, ale bohužial tomu tak nebolo :(
- - nepravdivé online informácie o aktuálnej/okamžitej dostupnosti tovaru; jeho dodanie bolo až na základe niekoľkonásobnej osobnej urgencie
- - objednávka vytvorená 17.12.2014, prvá informácia o možnom doručení bola v termíne 23.12.2014, ale až po uvedených urgenciách bol tovar doručený po dátume 08.01.2015
- - tento online obchod je pre mňa nedôveryhodný!
- tento online obchod je pre mňa nedôveryhodný! -
- Žiadne.
- Manažment.