- Nič
- Dodacia doba
Pri tovare bola deklarovaná doba odoslania 3 až 7 dní. Moja objednáva ku mne dorazila takmer po mesiaci. Obchod sa sám od seba neozvala že majú meškanie. Po mojej urgencii mi odpísali že majú enormný nárast objednávok... U mňa teda enytex nikdy viac.
- Po 8 dňoch mi oznámili ze tovar nemajú a treba čakať 30 dni
Dobrý deň, pani Michalenkova
Za nedostupnosť čižiem sme sa vám ospravedlnili bohužiaľ sa nám oneskorila dodávka od dodávateľa. Túto informáciu sme vám oznámili a spýtali sa vás, či chcete objednávku ponechať alebo stornovať. Vybrali ste si storno objednávky. Platba vám bola vrátená obratom. Bohužiaľ aj v našom obchode sa občas stane, že máme výpadok od dodávateľa kedy nám tovar nedoručí v deklarovanom termíne. Pekný deň Tím ENYTEX SHOP -
Super cena a komunikácia s obchodom
Reakcia obchodu ENYTEX SHOP SK
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu, ktorá nás veľmi potešila a radi, že ste s tovarom, cenou a informáciami spokojný. Do budúcna sa budeme tešiť na Vašu ďalšiu objednávku. Prajeme pekný deň. Tím ENYTEX SHOP
Dobrá komunikácia , rýchle dodanie tovaru,.
Reakcia obchodu ENYTEX SHOP SK
- Skvelé informovanie o produkte a každom kroku
- doba dodania bola trochu dlhšia, ale nič zlé len proste o 2 dni viac ako obvyklé donášky
Reakcia obchodu ENYTEX SHOP SK
- Po telefóne komunikácia žiadna dnes som odosiela e-mail aby sa vyjadrili
Dobrý deň, pán Zajac,
V našom e-shope ste si objednal tovar, pri ktorom je uvedený termín expedície v rozmedzí 3-8 pracovných dní. Tovar ste si objednal dňa 19.3.2024 a termín pre jeho expedíciu máme do 28.3.2024. Tovar tak bude v termíne expedovaný. Lehotu, ktorú náš e-shop uvádza sme tak dodržali. Aby sme predišli nedorozumeniu, preto uvádzame pri všetkých produktoch lehoty expedície. Odporúčame čítať informácie uvádzané pri produkte než napíšete recenziu, ktorá nie je pravdivá.
Na zákaznícku linku odporúčame volať v čase uvedenom pri telefónnom čísle. Tovar vám bol odoslaný 26.3.2024.
Tím ENYTEX SHOP