Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 10 %

• Som sklamana s tohto e sshopu. Je to klamstvo. Síce s Vami komunikuju mailom a slubuju ze knihy poslu a aj sa ospravedlnia, že meskaju lebo cakaju na posledný diel. Ale ked Vám knihy prídu sú uplne ine nez ake ste si objednali. Dúfam ze aspon nebudem mat problem s vratením penazí . Je to dost vysoká suma, pretoze som objednala 5 kníh a poslali mi dve. Som nahnevana , stacilo napisat ze knihy nemaju. A zrusit objednavku ,nie ma takto zavadzat a potom oklamat poslaním inych kníh. Uz som ich mohla mat davno doma. Tu uz nikdy nenakupim. Nespolahlivy.

Určite nenakupujte. Posielaju iné knihy ako ate si objednali.

• velky vyber
    • lacnejsie
    • Nedoruceny tovar

Objednala som si 6 mangy, na ktorych bol predpokladany datum dorucenia 3.3. do 6.3., je 9.3. nuz mangy mi este neprisli. Neprisiel ani e-mail, ze sa vobec uz odoslali a neviem kde su.

Výborný výber a ceny a tiež zákaznícky servis. Keď sa vyskytol problém, veľmi promptne reagovali a vec ústretovo vyriešili.

• Objednavka mi nedorazila
    • Meskanie objednavky aj napriek vlastnemu stanovenemu predpokladamemu casu dorucenia. Objednavka nebola este ani odoslana.
    • Treti krat objednane a treti krat objednavka meska a nemam o nej ziadne spravy. Absolutne neseriozne.

• Nově vydaná kniha, nebyla dostupná na jiném CZ/SK eshopu
    • Třeba počítat s delší dodací lhůtou

Kniha přišla v pořádku, delší dodací lhůta pro mě nebyla problém vzhledem k tomu, že ji nebylo možné koupit jinde v ČR/SK. Při delším čekání by imo bylo fajn někde vidět status objednávky.

• siroka ponuka
    • dlhe dodanie

Dlha lehota dodania a slabe informovanie o stave objednavky ale knihy dosli v poriadku cize som spokojny

• Komunikácia
    • Dobrý odhad doručenia tovaru

Nakupovala som tu prvýkrát a som veľmi spokojná. Kniha je skvelá.

jednoduche a rychle

• Asi žiadne
    • Po objednaní ani obraz, ani zvuk. Keď som sa informoval kedy bude kniha doručená, objednávku zrušili s ospravedlnením sa. Iný obchod mi totožnú knihu dodal do 14 dní.

Celkovo škoda času, už by som v tomto obchode opakovane nenakupoval. Potvrdzujem negatívne skúsenosti mnohých kupujúcich. Ak je požadovaný titul dostupný v inom obchode, určite ho kúpte tam.

• Kúpila som si tu knihu v angličtine, ktorú som inde nenašla.
    • Čerstvé a zaujímavé tituly
  • 10 %

• Aspoň na maily odpovedajú rýchlejšie ako inde
    • Nezodpovedajúca informácia o dostupnosti tovaru
    • Nespoľahlivé informácie od zákazníckeho servisu
    • Nespoľahlivé informácie na stránke

Objednal som si knihu, ktorá mala na stránke označenie „odošleme do 3 – 5 dní“. Pred objednaním som si ešte dostupnosť tovaru overil prostredníctvom e-mailu a dostal som potvrdenie, že tovar je k dispozícii. Napriek tomu kniha nebola odoslaná ani po týždni.

Keď som sa obrátil na zákaznícku podporu, bolo mi sľúbené, že tovar odošlú do konca týždňa. Nakoniec mi však oznámili, že nevedia, či bude kniha vôbec dostupná. Tento prístup ma donútil objednávku stornovať.

Teraz čakám, kedy mi vrátia peniaze... vôbec neodporúčam!

• Obchod vyhľadal dostupnosť kníh, a na základe môjho záujmu mi publikácie aj zaslal

• Kniha zatiaľ vôbec neprišla, napriek viacerým urgenciám. Mám dojem že to je podvod.

Reakcia obchodu ENbook.sk

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste musel na svou objednávku čekat déle, než jste očekával. Vámi objednaná kniha měla dodací lhůtu 16 pracovních dní, což bohužel kvůli vánočnímu vytížení a následným zpožděním u dodavatelů zasáhlo i průběh ledna. Vaše objednávka nakonec dorazila kolem 20. ledna, za což se omlouváme a děkujeme za trpělivost.

Rozhodně se nejedná o žádný podvod, jak jste zmínil, ale o výjimečné zdržení způsobené okolnostmi mimo naši kontrolu. Ujišťujeme vás, že situace se stabilizovala a další objednávky by již měly být doručeny v běžných lhůtách.

Pokud byste mohl vaši recenzi upravit, jelikož jste knihu již obdržel, velmi by nám to pomohlo.

Děkujeme a věříme, že vás příští nákup u nás potěší rychlejším dodáním.

Tým enbook

• Dostupnosť tovaru
    • Poštovné zadarmo nad 60€
    • Nedostupné 2 diely, škoda
    • Uvítala by som priebežné info o doručení

Celková spokojnosť, syn bude rád, až na dva diely sme takmer skompletizovali zbierku

• Majú tituly, ktoré sa inde nedajú zohnať

Na stránke majú knihy, ktoré inde nie sú, prípadne ich tu majú aj lacnejši. Dodacia doba bola taká ako bolo písané pri konkrétnych knihách. Trošku mi možno vadilo neprehľadnosť objednávky, keď som si ju pozerala v histórii objednávok, ale to nie je veľký problém. Knihy boli dodané nepoškodené.

• Dobrá komunikácia, veľký výber kníh v AJ.

Chcelo by to fotky z vnútra kníh, aby kupujúci vedel, čo kupuje...

Tento eshop som si vybrala, lebo kniha, ktoru som zhanala, uz nikde inde nebola dostupna. Uvedeny termin dodania bol max 16 dni, po troch tyzdnoch som sa musela pripomenut, co je s mojou zasielkou. Vyhovorili sa na predvianocny zhon a hned v ten den mi knizku poslali, za 2 dni som ju mala doma, ale myslim si, ze mi ju mali poslat aj bez urgencie. Za toto strhavam jednu hviezdicku, inak spokojnost.

• majú veľký výber zahraničnej literatúry
    • žiadna komumikácia
    • neviete čo sa s Vašou objednávkou deje
    • nesplnili dodaciu lehotu čo stanovili

Tovar mi zatiaľ nebol doručený. Podľa všetkého ho ani neodoslali. Dúfam,že mi objednávka príjde. Objednávka bola realizovaná pred 9 pracovnými dňami (15 dní aj s nepracovnými).

• Nedodržanie dodania
    • Poškodená kniha

Knihu som objednávala na vianoce a odoslanie bolo 3-5 dní. Objednávala som 14.12 knihu odoslali 24.12. A nakoniec prišla aj poškodená .

Zohnal som tam knihy, ktoré inde neboli k dispozícii, a to celkom rýchlo aj pred sviatkami. Prehľadná stránka, dodávka v očakávanom čase. YMMV podľa tohi, čo hľadáte, samozrejme, ale ENBook si určite pozriem, keď budem zasa niečo zháňať.