Chcel som nejaké lepšie utierky na riad ako sú bežné obyčajné, no o to väčšie bolo moje sklamanie ,ked som zistil že ani jedna v balení (3ks). nemá pútko na zavesenie. Utierky su krásne ,material super, no ked si ich ešte musim dorobiť aby som mohol zavesiť vedľa sporáku ako to je bežne v každej domacnosti, tak som volil tie obyčajné v bežnom obchode kde tie putka sú na každej jednej. Ďakujem už nie.

Reakcia obchodu EMI

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie, avšak nie všetky utierky majú pútka.
    Ak Vám tento tovar nevyhovuje, môžete nám ho vrátiť a my Vám vrátime peniaze.

Váš team EMI.sk

Dĺžka dodania je v poriadku ,ale prádlo sa mi zdá tvrdé a krivo šité. Čakala som lepšiu kvalitu .Som sklamaná

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Ak kvalita tovaru nie je podľa Vášho očakávania, môžete nám ho vrátiť a my Vám vrátime peniaze.

• Podana sťažnosť
    • Nikdy viac si nepošlem tovar na predajňu

Vaše vyrobky super ale dat si doviesť kurierom nie na predajnu

Reakcia obchodu EMI

ďakujeme za recenziu. Veľmi sa Vám ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Môžeme Vás ubezpečiť, že sa to už nikdy nestane. Objednávku si aj v budúcnosti môžete pokojne nechať doručiť aj do našej kamennej predajne k osobnému vyzdvihnutiu.

• Nekvalitný tovar

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Ak Vám kvalita tovaru nevyhovuje, tovar nám môžete vrátiť a my Vám vrátime peniaze.

• Rychle dodanie
    • Napínavé plachty - objednávala som spolu s navlieckami na 2 postele aj 2 plachty - boli dodané úplne iné farby!!! Jedna svetlo sivá dobrý materiál, ale druhá do modra a zlý materiál už teraz po prvom oprati sa zmolkuje!!!
    • Navlecky - nekvalitny materiál - velmi krcivy, ťažko sa zehli, dierky na gombíky zle vyšité!!!
    • Na email nereagujú!!!

Navlecky - nekvalitny materiál - velmi krcivy, ťažko sa zehli, dierky na gombíky zle vyšité!!! Napínavé plachty - objednávala som spolu s navlieckami na 2 postele aj 2 plachty - boli dodané úplne iné farby!!! Jedna svetlo sivá dobrý materiál, ale druhá do modra a zlý materiál už teraz po prvom oprati sa zmolkuje!!! Písala som hneď email s otázkou ako sa to môže stať, vôbec nereagovali.

ďakujeme za recenziu.
    Mrzí nás Vaše sklamanie, avšak mail od Vás neevidujeme. Napíšte nám na [email protected]. Vašu reklamáciu
    budeme riešiť.
    Záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov.

• bolo to rýchlo dodané
    • obliečky sú veľmi tvrdé, nepoddajné a veľmi potivé, ľutujem, že som objednala rovno dvoje

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Samozrejme, tovar nám môžete vrátiť a my Vám vrátime peniaze.

Váš team EMI.sk

Na Slovensku nepouzivame dodaci list v madarskom jazyku,....zatial

Reakcia obchodu EMI

ďakujeme za recenziu. Veľmi sa Vám ospravedlňujeme za doručenie dodacieho listu v cudzom jazyku.
    Na Váš mail Vám bol dnes doručený tento dodací list v slovenčine.

Váš team EMI.sk

Dávajte si veľký pozor na tento obchod. Zavádzajú s cenami!

Reakcia obchodu EMI

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie, avšak tovar z objednávky Vám bol doručený správne podľa Vášho objednania.
    Pri objednávaní obliečok je potrebné a veľmi dôležité vybrať si správny rozmer, nakoľko Vám vieme ušiť aj obliečky na mieru v akomkoľvek rozmere.

Váš team EMI.sk

• Nedorucena polozka, ktora bola zaplatena

Nedorucena polozka, ktora bola zaplatena a vyfakturovana

Reakcia obchodu EMI

ďakujeme za recenziu. Veľmi sa Vám ospravedlňujeme za doručenie nekompletnej objednávky.
    Chýbajúci tovar Vám posielame.

Váš team EMI.sk

Obliečky krivo zošite,nesedeli gombíky s dierkami, šitie katastrofálne

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Ak Vám bol tovar doručený v stave ako opisujete, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis. Určite tento problém vyriešime k Vašej spokojnosti.

Váš team EMI.sk

Periny sú síce krásne ale nie rovnaký vzor.Farba áno ale jedna perina srdiečka druhá guľôčky.

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    V prípade akýchkoľvek nezrovnalostí s objednávkou kontaktujte náš zákaznícky servis.
    Záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov.

Váš team EMI.sk

No som sklamaná. A hlavne ako to je ušité. Na to ako sa chvália tak by mali dbať na kvalitu šitia.

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    V prípade akýchkoľvek nezrovnalostí s objednávkou je potrebné kontaktovať náš zákaznícky servis. Obliečky vám vymeníme. Stále sa snažíme vyhovieť požiadavkám zákazníka.

Váš team EMI.sk

Dobrý deň, zakúpené damaškové obliečky boli plné visiacich nitiek. Malé vankúšiky antialergické - zlé zošité - medzery , takže z nich vypadáva vlákno. Nie som spokojná , kvalita - zodpovedajúca cene ??

Váš team EMI.sk

Nepremokavá plachta s gumičkov, bola na dvoch miestach rozpáraná a to až na veľkosť 10 cm, keby som nebola v situácii, že ju súrne potrebujem pre mamu, ktorá je trvale ležiaca , okamžite vraciam späť. Takže tento obchod nikdy viac.

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    V prípade akýchkoľvek nezrovnalostí s objednávkou je potrebné kontaktovať náš zákaznícky servis. Stále sa snažíme vyhovieť požiadavkám zákazníka. Plachtu vám samozrejme vymeníme.

Váš team EMI.sk

Tovar nebol doručený ako mal, objednávku som stornovala.

Váš team EMI.sk

• Niektoré vzory látok sú fakt pekné.
    • Sú obliečky mylne opísané ako bavlnené, namiesto toho aby priznali, že sú zmesové. 70% BA a 30% PES nemôžu byť prezentované ako bavlnené!!!

Všetko by bolo fajn, keby boli všetky obliečky 100% bavlnené. To je všetko.

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Pri každých našich obliečkach uvádzame zloženie materiálu. Stačí len pozorne čítať.
    Ak doručený tovar nezodpovedá Vašim očakávaniam, môžete nám ho vrátiť a my Vám vrátime peniaze.

Váš team EMI.sk

Veľmi dlhé čakanie, stále nemam produkt. :-(

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Ospravedlňujeme sa Vám za oneskorenie doručenia Vašej objednávky.
    Veríme, že Vám už bola doručená, nakoľko nám záleží na Vašej spokojnosti.

Váš team EMI.sk

• Tovar mi doručili až po zavolaní a navyše prišiel poškodený .

ďakujeme za recenziu.
    Ospravedlňujeme za oneskorenie doručenia Vašej objednávky. V prípade akýchkoľvek nezrovnalostí kontaktujte náš
    zákaznícky servis.

Váš team EMI.sk

Nekvalitný výrobok.po jednej noci uplne neforemný výrobok.

Váš team EMI.sk

Slubovali dorucenie na druhy den. Presiel tyzden a email o spokojnosti prisiel len tovar nie

ďakujeme za recenziu. Mrzí nás Vaše sklamanie.
    Ospravedlňujeme sa Vám za oneskorenie doručenia Vašej objednávky.
    Veríme, že Vám už bola doručená, nakoľko nám záleží na Vašej spokojnosti.