Reklama

Rýchlosť

• Výborná komunikácia, skvelá cena, spoľahlivosť.

• Rýchle jednanie.

• Veľmi rýchle vybavenie a doručenie

Reakcia obchodu ELVA PROFI

děkujeme Vám za nákup a za kladnou recenzi. Jsme rádi, že i na Slovensku máme spoustu spokojených zákazníků. Těšíme se na Váš další nákup v ELVA PROFI. že budete potřebovat s něčím poradit, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Váš ELVA PROFI tým.

• Rýchlosť dodania.
    • Nič.

Reakcia obchodu ELVA PROFI

Všetko bolo v poriadku, ďakujem

Ústretovosť, dobrá komunikácia

Reakcia obchodu ELVA PROFI

• Jeden deň objednané, další deň dodané

Vsetko ok

Reakcia obchodu ELVA PROFI

• rýchlosť dodávky , cena tovaru
    • drahá doprava

Reakcia obchodu ELVA PROFI

Ochota zabezpečiť a dodať požadovaný náhradný diel.

• rýchlosť, kvalita, komunikácia

Bezva obchod.

• rychlost
    • ochota,příjemné jednání
    • skvělé ceny
    • možnost platby na splátky bez navýšení
    • doprava zdarma
    • nevím o ničem

všem vřele doporučuji,služby opravdu na úrovni

- odbornost
    - perfektní komunikace