Prihlásiť sa a pridať recenziu

Rýchlosť

• Výborná komunikácia, skvelá cena, spoľahlivosť.

• Rýchle jednanie.

• Veľmi rýchle vybavenie a doručenie

Reakcia obchodu ELVA PROFI

děkujeme Vám za nákup a za kladnou recenzi. Jsme rádi, že i na Slovensku máme spoustu spokojených zákazníků. Těšíme se na Váš další nákup v ELVA PROFI. že budete potřebovat s něčím poradit, neváhejte nás kontaktovat. S pozdravem Váš ELVA PROFI tým.

• Rýchlosť dodania.
    • Nič.

Reakcia obchodu ELVA PROFI

Všetko bolo v poriadku, ďakujem

Ústretovosť, dobrá komunikácia

Reakcia obchodu ELVA PROFI

• Jeden deň objednané, další deň dodané

Vsetko ok

Reakcia obchodu ELVA PROFI

• rýchlosť dodávky , cena tovaru
    • drahá doprava

Reakcia obchodu ELVA PROFI

Ochota zabezpečiť a dodať požadovaný náhradný diel.

• rýchlosť, kvalita, komunikácia

Bezva obchod.

• rychlost
    • ochota,příjemné jednání
    • skvělé ceny
    • možnost platby na splátky bez navýšení
    • doprava zdarma
    • nevím o ničem

všem vřele doporučuji,služby opravdu na úrovni

- odbornost
    - perfektní komunikace
    - rychlost vyskladnění

Reakcia obchodu ELVA PROFI

• Obchod uváděl, že je zboží skladem, po čtřech dnech se ozval a uvedl, že zboží nemůže doručit, neboť ho již ho externí prodejce již nenabízí, i když písemně v den objednání obchod potvrdil, že zboží mám zarezervované. Jako náhradu mi nabídl zboží za 30.000,- u jiného prodejce v Českých Budějovicích.
    • Doporučuji před objednáním zboží si telefonicky ověřit dostupnost

Nejsem spokojen s jednáním obchodu. Myslím si, že dostupnost zboží si mohl ověřit druhý den a mohl mě informovat a né po 4 dnech. Zboží jsem již zakoupil u konkurence a jsem spokojen.

Dobrý den pane Lavičko,
    ve chvíli, kdy jste zboží objednal bylo označeno jako "dočasně nedostupné". Neprodleně po ověření dostupnosti jsme Vás informovali, že bohužel zboží není možné momentálně dodat. Byla Vám nabídnuta jiná varianta, kterou jste neakceptoval. Je nám velice líto, že jsme nemohli vyhovět Vašim požadavkům. Pokud budete v budoucnu potřebovat s něčím poradit, neváhejte nás kontaktovat.
    S pozdravem Váš ELVA PROFI tým.