- Richly,komunikativny.
- rýchlosť , odbornosť, komunikácia
- Komunikácia na úrovni, všetko dodané velmi rýchlo a v poriadku.
Taketo niečo som ešte nezažila... 20 minut po zaplateni obnednavky prišiel mail že je tovar už pripravený, o 2h už bol u kuriera a budúce ráno, presnejšie za 20h od objednávky mi bol tovar doručený!
Takže toto je fakt MEGA, odporúčam obchod všetkymi desiatimi! -
rýchlosť dodania super
- Neuveriteľná rýchlosť dodania, všetko čo k tomu bolo treba, bolo v balení, žiadne zbytočnosti a nič nechýbalo. Skvelá vec keď kupujete nejaký Uni nosič na auto :-)
Tovar sice doruceny rychlo, ale tazne zariadenie poskrabane na viacerych miestach manipulaciou pocas dopravy(vobec nebolo zabezpecene predajcom ochranou proti poskodeniu, pritom doprava stala extra 10eur).
Obchod na reklamaciu nereaguje, ziadal som aj zoznam zaslanych dielov kvoli kontrole kompletnosti, kedze zasielka bola dorucena v zlom stave, nebol prilozeny montazny navod, typovy list bol vyplneny nespravne,.... proste neodporucam. -
- Výborná komunikácia, kvalitný tovar, rýchle doručenie tovaru
profesionálny pristup
- RÝCHLOSŤ
SPOKOJNOSŤ
profesionálny prístup
Z dvoch tovarov mi bol jeden zaslaný iný,ale obratom mi poslali správny.Tovar bol drahší,ale neplatil som nič.Som veľmi spokojný.
Super firma.
Sú veľmi rýchly a pohotoví.
Vďaka. -
Cena a rýchlosť!!!
Tovar mi zaslali, tak ako slúbili, prišiel ku mne včas.
Maximálna spokojnost, tovar z ČR došiel za 2 dni.
- profesionálne jednanie
- Rychla komunikacia ohladom otazok k tovaro
- široky sortiment
- dobre ceny