Bez vysvetlenia nepotvrdili objednávku... Komunikácia nedostatočná, telefonicky sa nedá spojiť...

Reakcia obchodu www.elnote.sk

u Vaší objednávky byla zvolena platba převodem, a proto zboží nebylo odesláno z důvodu toho, že jste objednávku neuhradil. Po obdržení této recenze jsme Vás kontaktovali telefonicky z naší strany a dle telefonické komunikace jste neobdržel email o potvrzené objednávce, který chodí automaticky po vytvoření objednávky, nejspíše tedy zapadl ve spamu nebo z nějakého jiného důvodu Vám nedorazil.

Dle Vašeho požadavku jsme Vám email o potvrzené objednávce znovu přeposlali na Váš email i z jiné naší emailové adresy. Na tento email jste nám i odpověděl, ale objednávku přesto neuhradil. Bohužel s tímto požadavkem jste nás nekontaktoval přes email nebo přes SMS, proto jsme Váš požadavek nemohli vyřídit, ale kontaktovali jsme Vás až na základě obdržené této recenze. I přesto děkujeme za Váš vyjádřený názor a omlouváme se Vám za způsobené komplikace.
    elnote.sk

obchod so mnou komunikoval zatiaľ iba automaticki vygenerovaný emailom o prijatí objednávky . Konkrétny produkt ktori som si objednal je stále uvedený že je skladom ale moja objednávka je nevybavena. zo dna 13.3. dnes je 28.3.2024.

Reakcia obchodu www.elnote.sk

zde se Vám velice omlouvám, ale bohužel jsme měli chybu ve skladovosti u nás na e-shopu a baterie nebyla ve skutečnosti skladem, proto jsme byli nuceni Vaši objednávku stornovat. Je mi líto, že jsem Vás nemohl z časových důvodů dříve kontaktovat.
    Děkuji za pochopení a ještě jednou se Vám omlouvám za komplikace.

OBAL ZASIELKY OK, OBAL FOLIE UVNITR ZASIELKY POSKOZEN, KLAVESNICE VYKAZUJE ZNAMKY PREDCHOZI MANIPULACE, MEZI BILOU OCHRANNI FOLII KLAVESNICE Z DRUHE STRANY JSOU NALEPENY NECISTOTY V PODOBE PRACHU A JEDNEHO VETSIHO CHLUPU... PO ZAPOJENI NENI MOZNO REGULOVAT OSVIT KLAVES... NA INTERNETU PREZENTACE JAKO NOVE ZBOZI, OSOBNI DOJEM JAKO ZBOZI PO REPASU.

Reakcia obchodu www.elnote.sk

zde se Vám velice omlouvám za komplikace, ale jelikož jste nás z Vaší strany nekontaktoval jinou formou, tak jsme nemohli Vaši reklamaci zpracovat, proto jsme Vás kontaktovali z naší strany a dohodli jsme se na výměně klávesnice, jakmile nám dorazí nový kus od dodavatele.
    Po vyřešení této reklamace, prosím o smazaní Vaší recenze.
    Děkuji

Tovar nebol nový, ale už používaný! Nebolo mi povedané! Taktiež bohužiaľ doska nefunguje stabilne. Nie som spokojný s nákupom, rovnako ako s obchodom, že som neskontroloval výkon produktu!

Reakcia obchodu www.elnote.sk

základní deska byla inzerovaná jako použitá a bylo to uvedeno u produktu. Pokud máte problém s základní deskou kontaktujte nás na emailu [email protected] a lze vyřešit Váš požadavek na reklamaci. Veškeré naše zboží je možné do 14 dnů bez udání důvodu vrátit.
    elnote.sk

Zial negativna skusenost. Objednala som si klavesnicu s dobou dodania 20 dni. Po takmer mesiaci som sa dotazovala na stav objednavky, bolo mi oznamene, ze klavesnica sa neda zohnat. Ponuknute alternativy vyrazne drahsie, s inym ako pozadovanym jazykom a s dobou dodania dalsi mesiac. Pokial by som sa sama iniciativne neozvala, nedeje sa vobec nic. Bolo to dost surne, takze som sklamana, ze sa ma obchod vobec neobtazoval informovat. Udajne predvianocny zhon.

Reakcia obchodu www.elnote.sk

jak jsem psal v emailu díly na objednání jsou špatně dostupné a hůře se i poptávají. Dále také nestíháme vše vyřizovat, a proto i naše reakční doba na tyto objednávky je velice dlouhá.
    Děkuji za pochopení a ještě jednou se Vám omlouvám za komplikace.
    elnote.sk

• podľa balenia doručená použitá matičná doska
    • po otvorení, už na prvý pohľad viditeľné ohnuté piny na CPU matici
    • nabudúce už zvolím iný obchod, pre istotu

• Ponúkajú na www stránke základové
    • dosky ktoré sa už nevyrábajú.

Pri zavolaní na telefónne číslo sa ani po viacnásobnom zvonení nikto neozve.

• Prvý krát a asi posledný
    • Tovar prišiel ale nefungoval

Tovar vraciam nefungovalo to, ja mám zlú skúsenosť.

Reakcia obchodu www.elnote.sk

objednal jste u nás procesor pro základní desku. Před nákupem procesoru je nutné zkontrolovat jestli Vaše základní deska procesor podporuje. Napsal jsem Vám email, poprosím o poslání přesného typu základní desky.