- Rýchle doručenie objednaného tovaru obchodom.
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že Vám zboží rychle dorazilo.
Váš ELIS DESIGN. -
- Rýchle vybavenie objednávky, krásne a farebné výrobky lahodiace detskému oku
Krásný den Mirko,
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že se Vám naše zboží líbí.
- Rychle dodanie
Konečne sme našli fľašu ktorú som hľadala. Takú istú máme doma a sme maximalne spokojní, má pekný dizajn a hlavne NETEČIE
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám podařilo najít co jste hledala a že jste s nákupem u nás spokojená.
- Extremne rychle dorucenie
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaše hodnocení, jsem rádi, že Vám zboží rychle dorazilo.
- Profesionalita
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste s vyřízením objednávky spokojený.
Váš ELIS DESIGN. -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar bol dodany rychlo,spokojnost.
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám zboží rychle dorazilo a s nákupem jste spokojeni.
- Dlhá čakacia doba
Pokial chcete kúpiť darček k sviatku objednávať viac ako mesiac dopredu :-(
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
mrzí nás pokud byla doba dodání delší než jste čekala. Zboží bylo již doručeno a tak věříme, že se nakonec vše stihlo. V případě, že se Vám cokoliv nezdá, budeme rádi, když se na nás obrátíte na email [email protected].
- Rýchle dodanie.
- Mala som problém s tým ,že neprišlo kompletné balenie ale na reklamáciách to rýchlo a bezodkladne doriešili.
- Profesionálna komunikácia
Elis desing má veľmi kvalitné výrobky, máme od nich Triangel set, montessori hojdačku, active domček, učiacu vežu detskú a sedačku. Tovar je vysokej kvality
Dobrý den Nikus,
děkujeme za čas, který jste věnovala této recenzi. Spokojený zákazník je pro nás prioritou a jsme rádi, že jste s našimi produkty spokojená. Těší nás, že se k nám vracíte a věříme, že toto nebyla Vaše poslední objednávka. :)
veľmi rýchle dodanie
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s rychlostí dodání spokojeni.
- Rýchle dodanie, krásny tovar. Objednávala som druhýkrát
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že se k nám vracíte. Spokojený zákazník je pro nás důležitý.
Váš ELIS DESIGN -
- Vrátenie tovaru do CZ - zákazník platí veľkú sumu na vlastné náklady, aj keď stránka je .sk a na webe sa nedozviete dopredu, kam sa tovar bude posielať
Krásný den,
mrzí nás Vaše rozčarování z této situace. Naše hlavní sklady jsou všechny v Česku a odsud se odesílají produkty i na Slovensko. Pokud chcete vrátit zásilku, nabízíme zpoplatněnou službu přes GLS, kdy k Vám přijede kurýr a vyzvedne zásilku. To celé stojí 6,99€.
Rozhodla jste se vrátit nám zboží vlastní cestou. Samozřejmě, i to je za nás v pořádku.
Děkujeme za důvěru a za podnětnou zpětnou vazbu, kterou probereme na příštím týmovém meetingu.
- Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste s rychlostí dodání spokojeni.
Dobrý den Iveto,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste rychlostí doručení spokojená.
Váš ELIS DESIGN -
Objednali sme si Activity board BusyKids domček pre chlapcov. Domček je vyhotovený presne podľa popisu, ale bohužiaľ nie je dostatočne veľký a pevný a aktívne deti ho dokážu veľmi rýchlo rozobrať. Hrať sa s ním môžu len pod dohľadom dospelého. Keďže nie je dostatočne veľký, vojde sa tam len 1 dieťa a zle sa mu v ňom sedí a zároveň hrá. Odporúčala by som ho zvýšiť a aj rozšíriť a samozrejme poriadne spevniť. Avšak za pôvodnú cenu, ktorá je aj tak dosť vysoká.
Napriek tomu si myslím, že nápad je to dobrý, len ho treba dotiahnuť do konca, aby bol aj prakticky použiteľný. V ostatnom nemám k obchodu negatívne skúsenosti.Reakcia obchodu ELIS DESIGN
Krásný den,
mrzí nás Vaše negativní recenze u Activity board domečku, který slouží tisícům rodin.
Jeho rozměry jsou uvedené na kartě produktu a podobnou zpětnou vazbu jsme dosud nezaznamenali. Nicméně, za ní děkujeme a přidáváme si bod na příští produktovou poradu a třeba se dočkáme domečku v dalším rozměru.
Jsme rádi, že Vám domeček přijde jako dobrý nápad a hlavně, že Vám přináší doma radost a zábavu.
Děkujeme za důvěru a podnětnou zpětnou vazbu a přejeme krásné dny.
Váš ELIS DESIGN. -
Napriek objednavke na poslednu chvilu pred Vianocami, bolo extra rychle dodanie a gulickova draha bola v super kvalite. Obchod odporucam
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. :)
- Rýchlosť doručenia
- Komunikácia
- Iba jeden typ doručenia
Pekný výber hračiek, rýchle doručenie, dostatočné informovanie o stave a priebehu objednávky.
Uvítala by som aj iný spôsob doručenia na výber ako len kuriérsku spoločnosť (napr. packetu alebo iné). Niekedy je jednoduchšie si balík vyzdvihnúť ako čakať na kuriéra.
Napriek tomu som ale s nákupom spokojná.Reakcia obchodu ELIS DESIGN
Dobrý den Veroniko,
jsme rádi, že jste s námi spokojená. Děkujeme za zpětnou vazbu, určitě se nad dalšími možnostmi dopravy zamyslíme.
Mily pristup po telefonate
Reakcia obchodu ELIS DESIGN
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste s námi spokojená.
Váš ELIS DESIGN -
Na konci oktobra som objednala vianocny darcek pre dceru. Ked dalsie dva tyzdne nedorazil, volala som do obchodu, kde ma vehementne presviedcali, ze na mna myslia, len cakaju na vyrobu a ze zaciatkom decembra budu tovar zasielat. Nakoniec mi 10.12. Poslali kratky suchy email, ze nic nedorazi.
Velke sklamanie. Cakala som 7 tyzdnov aby ma nakoniec odbavili obycajnym emailom a vyhovorili sa na vyrobu.Reakcia obchodu ELIS DESIGN
Krásný den,
moc nás mrzí Vaše rozčarování z této situace. 10. 12. Vám došel od kolegyně e-mail, kde jsme se omlouvali, vysvětlili aktuální situaci a nabídli Vám 2 řešení. Počkat na dodání Activity boardu do nového roku nebo změnit objednávku na jiný typ Activity boardu, který byl skladem. Na toto jsme od Vás bohužel do teď nedostali odpověď.
Kdybyste se rozmyslela, dejte nám vědět.
Děkujeme za důvěru a přejeme Vám krásný den,
Váš ELIS DESIGN -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.