- rýchle vybavenie
- dostupnosť tovaru
- zatiaľ neviem
na výbornej úrovni
nakup bez problemov, dorucenie detto, doba dodania cca 2-3dni, maximalna spokojnost
- Velmi dlho som cakal na tovar
- r
- * naozaj dobre ceny výrobkov
- * komunikácia zo strany obchodu
- * grafika stranky, dizajn
Zatiaľ nemôžem hodnotiť, tovar ktorý som si objednal sa vypredal v celej SR. Ostáva mi len čakať.
Neodpustím si ale jednu pripomienku, keď som si tovar objednával bol na sklade a pri informovaní sa o dodávke, mi bolo oznámené jeho vypredanie. -
- urcite cena produktu.
Jedine by bolo vhodne kvoli kurierovi skor informovat o odoslani tovaru.
- Lehota doručenia tovaru !!!!!!!
Reakcia obchodu ELEKTRO Slovensko
Samozrejme pri niektorych tovaroch sa moze dorucenie zdrzat z viacerych dovodov a to najmä pri tovaroch, ktoré sú na objednávku, co je hlavne pri novinkach, napr. Nokia C2-06, nevieme to dodat skor kym sa telefon vyrobi, resp. ho vyrobca doda na slovensky trh, patrime medzi obchody, ktore novinky maju ako prve na slovensku, a predavame len tovar urceny pre slovensku distribuciu, dalsim pripadom je vydareny telefon Huawei Sonic U8650, ktorý bol v priebehu mesiaca uz tri krat vypredany (nie u nas v obchode, ale na slovensku!), predpokladam, ze sa jedna prave o takuto objednavku, pretoze tovar skladom expedujeme hned, zakaznik ma k dispozicii vsetky potrebne informacie o priebehu objednavky, resp. moze nas kedykolvek kontaktovat prostrednictvom mailu alebo telefonu. Dodacia lehota je nasou prioritou, nie vzdy vsak z objektivnych dovodov vieme tovar hned na druhy den dorucit. Dakujeme za reakciu.
- ceny tovaru pohodlie s domova
- mali by častejšie informovať zákaznika v akom stave je ich objednávka
šetrí čas aj peniaze
- prehľadnosť, expresnosť
- kuriérska služba - neochota.
Nízke ceny, rýchle služby
hodnotím kladne
áno
spokojnosť -
- siroky sortiment,super ceny
- nakupovala som tu na zaklade dobrej recenzie od kupujucich
- komunikacia s kupujucim
Konunikacia s kupujucim.Na objednavke som mala dva druhy tovaru,objednavka bola prijata velmi rychlo,ale prisiel mi zatial/po 14 dnoch/len jeden z nich a samozrejme aj poplatok UPS. Pisala som mail aj volala,ale ziadna odozva, neviem ci tovar je nedostupny alebo mi este pride alebo nepride s nejakeho dovodu a co s prepravnym poplatkom. Na zaklade tohto by som obchod len odporucila,rychlo bola objednavka prijata aj prepravna sluzba bola super.
- Najlepšia - najnižšia cena
Bol to moj prvy nakup v ELEKTRO Slovensko a urcite nie posledny, som spokojna! Odporucam.
- Nízka cena, rýchla dodacia lehota, prehľadnosť a jednoduchosť
- Zlepšiť komunikáciu, týkajúcu sa stavu objednávky
- rýchlosť dodania
- mali na sklade
- Prehladnost a jednoduchost
- pre mna nema...som spokojny
dobra a prehladna stranka, promptne fungujuci system, pocit serioznosti a zaruka kvality, ze tento obchod riadia normalny ludia
- Necelych 24 hodin na dorucenie.
- a
- a
a
- Veľmi dobrá cena a výborný prístup ku zákazníkovi.
Po prečítaní recenzii na tento obchod som sa rozhodol vyskúšať aj keď nie stále využívam najlacnejšie obchody, ale bol som veľmi spokojný.
Reakcia obchodu ELEKTRO Slovensko
- široký sortiment hlavne mobilných telefónov
- celkom dobré ceny
- zlepšiť komunikáciu čo sa týka o stave objednávky
Požadovaný tovar som si kúpil preto, lebo bol dostupný v tomto obchode za dobrú cenu.
Odporúčal by som nákup v tomto obchode pre široký sortiment -
- Najlacnejší
- Dodanie v čase
super obchod
- nizka cena
- slaba prehladnost stranky - pri sledovani zasielky
dovod nakupu - najnizsia cena
dlhsia dodacia lehota, ako som ocakavala
zasielka bola dorucena v poriadku
preto by som obchod odporucilaReakcia obchodu ELEKTRO Slovensko
Všetky potrebné informácie o priebehu objednávky dostáva zákazník vždy mailom, a má ju možnosť sledovať (UPC). Dodanie, resp. expedovanie tovaru zabezpečujeme výhradne v pracovné dni, takže môže dôjsť k zdržaniu expedovania objednávok realizovaných po 15.00 hod. vo štvrtok a samozrejme v priebehu piatka, resp. aj z dôvodov, že niektoré tovary držíme v externých skladoch, alebo máme ich len na objednávku, všetky potrebné informácie sú pri danom tovare. Internetový obchod www.elektroslovensko.sk umožňuje jednoduchý nákup z pohodlia domova a navyše bez registrácie, čo nákup ešte zjednodušuje a zrýchľuje. Komunikácia prebieha klasickým mailovým spôsobom, kde po zadaní objednávky príde potvrdenie a následne po expedovaní informačný mail + link na sledovanie zásielky (zabezpečuje UPC). Ďakujeme za reakciu.
- spolahlivost
- dobra cena
- dobra komunikacia
- rychla doprava
- nezistila som
dobre ceny u spolahliveho predajcu, odporucam