- Najnižia cena vybraného tovaru.
- Málo prehľadná webová stránka.
Spokojnosť.
- výborná komunikácia, rýchle dodanie
- Nižšie ceny oproti konkurencii. Dobrá komunikácia s obchodom prostredníctvom telefónu.
- Nefunkčná e-mailová komunikácia, neobdržal som e-mailom registračné údaje, nebol som informovaný o stave vybavenia mojej objednávky.
Obchod ponúka tovar s výrazne lepšími cenami v porovnaní s konkurenciou. Prehľadnosť e-shopu by sa mohla zlepšiť. Pravdepodobne má obchod problém s elektronickou komunikáciou (ale možno som sa pomýlil pri zadávaní e-mailu). Po telefóne sa však dá s nimi vybaviť všetko, sú veľmi ochotní.
- maximálna spokojnosť
- -
Vrelo odporúčam...
- Rýchly
- Neviem
Je spolahlivy
- Rýchlosť, ústretovosť a ochota zo strany obchodu.
- Nemám výhrady.
Spokojnosť.....
- oslovila ma cena
- neobjavil som zatiaľ slabiny
lacno,ústretovo,milo,rýchlo, proste Super
- dr
- g
g
- Široké spektrum tovaru na predajni pre mobilné a počítačové vybavenie, náhradné diely, bielu techniku, televízory, poradenstvo v káblovej televízií, miesto predajne v strede nákupnej zóny, veľmi milé a ochotné predavačky s bohatými skúsenosťami, samozrejmosťou je rýchla a bezpečná doprava veľkých spotrebičov priamo domov.
- nemajú vonkajší stojan na bicykle
Odporúčam z celej Detvy a okolia.
- Výborná komunikácia zo strany obchodu
- Nemám výhrady
Maximálna spokojnosť s obchodom
- Dobrá komunikácia a dobré ceny.
- Neprehľadnosť PONUKY tovarov (navyše je to iba maličké okno stratené medzi reklamami), mali by prehodnotiť logickú štruktúru hlavného menu (príslušenstvo v ponímaní elektrobchodu je VANISH?? :DD ) a samozrejme by nemali ponúkať tovar, ktorý nemajú...
Keďže predaj bol zrušený so strany obchodu, nemôžem plnohodnotne ohodnotiť obchod, napriek tomu, hlavne vďaka dobrej komunikácií, obchod odporúčam aj keď s výhradou.
- výborná komunikácia a ochota zo strany obchodu
- neviem, obchod až tak dobre nepoznám
Výborné ceny oproti iným obchodom a ochota zo strany obchodu vyhovieť požiadavkam zákazníka
- Výborne ceny.
Som spokojná s nákupom, odporúčam ostatným.
- prvom rade cena
dobrý výber a hlavne cena
- Výhodná cena
Viac-menej panuje spokojnosť, jediné mínus a sklamaním pre mňa bolo, že obchod nerešpektoval moju požiadavku doručiť zásielku v popoludňajších hodinách.
- veľmi rýchle dodanie, čo ma veľmi milo prekvapilo, až som tomu neverila.A aj cena bola OK.
- zatiaľ neviem o žiadnych, nakoľko som bola fakt nadmieru spokojná.
Odporúčam!
- všetko O.K.