- Neviem
- Nedodržanie deklarovanej dodacej lehoty
Sklamanie
Dobry den ...
Objednal ste zehlicku na vlasy, odoslali sme Vam ju v 5 pracovny den od objednavky.
Na stranke pri kazdom a jednom vyrobku mame uvedene od 3 do 7 pracovnych dni.
Dakujeme za tuto recenziu.
S pozdravom ELEKTROCENTRUM -
- komunikácia:nereagovali na maily
- telef. číslo: len na konateľa firmy
- nedodržanie dodacej lehoty
Absolútne žiadna komunikácia, žiadne odpovede na maily, nedvíhanie telefónu ani konateľom firmy.Doteraz sme nedostali mail potvrdzujúci zrušenie objednávky.
Dobry den ...
Ziaden mail o stornovani objednavky od Vas neevidujeme, ale ak bol tiez odosielany anonymne, tak sa niet comu cudovat.
Telefonne cislo mame uverejnene na stranke v sekcii KONTAKT , ale napisem ho aj tu: 052/3811079.
Uz vo viacerych odpovediach sme ziadali aj prosili ctenych zakaznikov, aby nevyhladavali sukromne cislo na konatela firmy, lebo on Vam aj pri najvacsej snahe informacie ohladne Vasej objednavky nepoda.
s pozdravom ELEKTROCENTRUM -
- kamenný obchod
- Na stránkach deklarujú,že tovar je skladom, ale skladom ho nemajú
Objednávka bola stornovaná zo strany elektrocentra, udávali, že tovar je skladom, ale nebol. Žiadna snaha udržať si zakazníka a napr. mu oznámiť, že tovar bude o mesiac.
dobry vecer
vypredajovy tovar, ktory je u nas na sklade za najnizsiu cenu na SK, zvycajne v pocte 1kus, sa preda okamzite po vyobrazeni. Vyrobok ale zostava zobrazeny az do dalsej aktualizacie skladu, ktora je raz za 24 hodin a stava sa, ze ho objedna viac zakaznikov, preto mame v sekcii doprava napisane, ze kazdemu dame do 24 hodin vediet, co je s objednavkou, aby si mohol konkretny vyrobok zabezpecit inde a aby nemusel zbytocne cakat v domneni, ze mu bude vyrobok doruceny.To bol presne aj tento pripad a buhuzial tieto storna z nasej strany sa budu opakovat, lebo internetovy obchod funguje inac ako kamenna predajna.
s pozdravom ELEKTOCENTRUM -
- Cena. No keď nikto nechce komunikovať nedá sa nič robiť a po 10tich dňoch som sa nedopracoval k odpovedia a už vôbec k tovaru.
- Komunikácia. Keby tam bolo aspoň telofónne číslo, a cez mail ani nodpíšu. na továr už čakám 10ti deň a to bol na sklade(aj keby nebol nikto ma o tom neinformoval)
Nerobte to. Obchod vôbec nemá záujem vyhovieť prípadne vôbec odpovedať na potreby kupujúceho.
Dakujeme
Kritiku akceptujeme, tel. cislo mame, len bolo pre stahovanie docasne nefunkcne.
s pozdravom ELEKTROCENTRUM