Pohotová reakcia a expresné doručenie i napriek chaosu vyvolaného nedorozumením
- Som spokojný.
- Nemá nevýhodu
- Ochota,odbornosť,trpezlivosť,vysvetlenie a oboznámenie s tovarom a jeho súčasťami,ochotné zodpovedanie na otázky zákazníka,rýchle dodanie tovaru...to všetko cez Podporu predaja formou chatu /p.Dávid/
Chcem sa poďakovať Vášmu predavačovi p.Mgr.Dávidovi Gulovi,ktorý mi veľmi ochotne a trpezlivo radil a venoval sa mi cez Vašu predajnú podporu -chat.Jeho celé meno som našiel na Vašej stránke,v chate vystupoval ako p.Dávid.Trpezlivo čítal,čo chcem a potrebujem -el. ohradovník proti lesnej zveri -diviaky,jelene, líšky.Pomáhal mi vybrať vhodný ohradovník aj ochotne vysvetlil jeho funkciu a prídavné časti-stlpiky a skrutky-izolátory aj mi ich pomáhal správne a vhodne vybrať, aby som mohol poslať objednávku.Venoval sa mi na 2 x ...doobeda a aj večer,lebo som chcel vybrať silný drôt,aby ho diviaky neroztrhli.S jeho pomocou som el. ohradovník vybral a si ho u vás objednal.
Touto cestou chcem vyjadriť pochvalu a vďaku p.Dávidovi,za jeho ochotný,trpezlivý a odborný prístup k klientovi-mne...ako nákupcovi.V dnešnej dobe je veľmi vzácne,ak sa predajca ochotne a trpezlivo venuje zákazníkovi-klientovi,vysvetlí a vyberie vhodné súčastí a prejaví klientovi slušnosť,ochotu,trpezlivosť a venuje mu svoj čas.Osobne som sa pri nakupovaní v iných obchodných firmách stretol s rôznym,často aj negatívnym prístupom k zákazníkovi a preto si viem vážiť záujem a ochotu zo strany predajcu.Pán Dávid zabezpečil urýchlené vybavenie mojej objednávky a skoré dodanie tovaru .Veľmi dobre a vzorne reprezentuje Vašu predajnú organizáciu -Elektrickyplot.sk, za čo mu ako zákazník udeľujem pochvalu a vďaku...Keby aj v iných obchodných organizáciach boli takíto ochotní pracovníci. S pozdravom -zákazník Jozef Šulgan -
- Rychle dorucenie
- Ochotny poradit
- Veľmi rýchle dodanie, plynulý spôsob platby, s tovarom som spokojná
- Expresne dodanie
- dodanie do 24 hodín
všetko v pohode, dodanie do 24h
dilatacne pruziny mi neboli doručené 2ks
Veľmi ústretové jednanie - určite ODPORÚČAM
Super. Všetko ok. Spokojnosť
Dobrá poradňa (online chat) pre správny výber produktu.
Rýchle dodanie. Ďakujem -
- veľký výber tovaru
- priaznivé ceny oproti konkurencii
- rýchlosť vybavenia
- žiadna
Som milo prekvapený. Tovar bol po objednaní doručený naozaj rýchlo.
- široký výber
- priaznivejšie ceny oproti konkurencii
- profesionalita
- rýchlosť vybavenia
- žiadna
- okamžité vybavenie a odoslanie objednávky
- žiadne
Dobre
rýchle dodanie tovar zodpovedá popisu.
Rýchle vybavenie objednávky, komunikacia
Všetko od objednania až po doručenie prebehlo v poriadku.Taktiez chcem vyzdvihnúť perfektne poradenstvo .Ďakujem za rady.
- tovar v poriadku doniesol kurier