- objednaný tovar bol dostupný, ale doteraz nedorazil, prišiel mail, zesa čaká na doskladnenie.
Tovar nesplnil moje očakávania.
Veľmi dobrá osobná komunikácia
Som spokojná
Obchod má v ponuke viacerý beže na domácom trhu nedostupný tovar a vo vysokej kvalite
- Som spokojná.
- Prehľadná stránka.
- Tovar mi bol dodaný.
- rýchlosť, spokojnosť
- nefunkčný výrobok
výrobok - ďalekohľadové okuliare neplní svoju funkciu. Cez okuliare je braz rozplynutý a ani po zaostrení sa nezlepší viac ko bez ich použitia. K výrobku nie je žiadny návod na použitie, čo v zmysle zákonných predpisov
zabráňuje jeho predaju. Výrbok vraciam ako nepoužiteľnýReakcia obchodu Ekoobchod.eu
Ospravedlňujeme sa, zrejme sa pozabudlo pribaliť návod. Každopádne platí, že každý zákazník ktorý nieje s akýmkoľvek tovarom spokojný môže ho vrátiť v zákonnej lehote. Samozrejme tovar musí byť v pôvodnom stave, bez známok používania. Ako majú práva spotrebitelia, majú ich aj predajcovia. Snažíme sa plniť priania našim zákazníkom a pristupovať zodpovedne ku každej objednávke, avšak sme tiež len ľudia
- Velmi som bola spokojna
Dobré ceny a korektné vybavenie objednávky.
- Dva nákupy boli v poriadku
- rýchla komunikácia
Objednal som si Kadidelnica - keramická vysoká, svetlo-modrozelená, dodali Kadidelnica keramická, úzka – svetlo-modrozelená samozrejme lacnejšia. Platba bola realizovaná predom, samozrejme žiadne ospravedlnenie a ani kompenzácia ceny.
Reakcia obchodu Ekoobchod.eu
pri akomkoľvek probléme nás stačí kontaktovať, vyriešime prípadné nezrovnalosti. -
krasny tovar s odbornym popisom
rychle dodanie -
Preslo 11 dni od mojej zaplatenej objednavky, ktora mala dorazit cca po 5 dnoch. Nemam ziadnu info ohladom zo strany predajcu. Objednavka sa neda ani dohladat, po zadani cisla nie je od zaplatenia ziadna aktualizacia, obavam sa ci este vobec tovar aj uvidim.
Reakcia obchodu Ekoobchod.eu
najlepšie je nás kontaktovať priamo, nie cez dotazník spokojnosti.. -
- velmi mile jednanie i ked som zavolala na čislo ekoobchodu už po pracovnej dobe, pan ktorý riešil objednavku bol ustretový a ochotny
- nevidim nevýhody
- dodacia lehota
Jasna komunikacia, promptne dodanie tovaru.
Rychle vybavenie objednavky
jedným slovom " VYNIKAJÚCE"