- rýchle dodanie tovaru
- dobrá komunikácia
Odporúčam z vlastnej skúsenosti ! Veľmi rýchle vybavenie objednávky a príjemná komunikácia :) Ďakujem
- rýchle dodanie
- kvalitný tovar
- komunikácia so zákazníkom
Určite odporúčam a chcem vyzdvihnúť komunikáciu so zákazníkom, boli veľmi ochotní mi pomôcť pri výbere.
- Komunikácia
- Pomohli mi s výberom
- Neviem
Maximálna spokojnosť, odporúčam
- rýchle vybavenie aj dodanie, dobre ceny
- Zatial nic
Tuto stránku odporucam
- 1. dobry vyber produktov 2. dobra komunikacia 3. rychle dodanie
urcite mozem tuto stranku odporucit.
- - prehladna stranka
- - velky vyber
- - rychle vyexpedovanie tovaru
- .
Odporucam
- Tovar prisiel ok
- Prístupná cena
- Možno trosku zväčšiť sortiment
Celkovo v poriadku...som spokojná, odporúčam
- Stranka je velmi prehladna.....ceny su uplne v pohode..tovar kvalitny a rychle dodanie
Mozem urcite odporucit....mam len dobre skusenosti
- Bola som velmi spokojna su sluzbami na tejto stranke.....tovar je kvslitny a dodanie velmi rychle
Urcite mozem odporucit tuto stranku a objednam si tam opat
- Velmi dobre ceny, kvalitný tovar, prehladna stranka a veci sa odosielajú hned na druhy den, takze u mna spokojnost.
- Zatial nemam ziadnu negativnu skusenost.
Kto si chce kupit nejake prislusenstvo na telefon za rozumne ceny a chce to mat rychlo doma, tak odporucam.
- Rýchle dodanie produktu
- Kvalita produktu
Som maximálny spokojný s kvalitou produktu a taktiež s rýchlosťou dodania.
- S tovarom,ktorý som si objednala som bola veľmi spokojná,hneď na druhý deň bol odoslaný.
- Dobrá prehľadnosť stránky.
- Odporúčam
S tovarom som bola spokojná,určite si objednam aj nabudúce.
Dobrá prehľadnosť stránky.
Odporúčam. -
- Som veľmi spokojný.
Som veľmi spokojný čo sa týka dodania produktu,ktorý som si objednal. Navyše dostal som presne to čo bolo na stránke. Odporúčam tohto predajcu.
Objednal som si ochranné sklo cez tento e-shop, zásielka mi prišla načas a v poriadku. Nemám čo vytknúť.
- Rýchla komunikácia s e-shopom
- Odoslanie hneď nasledujúci deň
- Spokojnosť s kvalitou tovaru
Objednávam často cez e-shope a aj s týmto e-shopom som spokojný. Tovar som si objednal večer a hneď na druhý deň mi bol odoslaný. Balík a tovar došiel nepoškodený a som spokojný s tovarom. Kryt na iPhone a ochranné sklo sedia presne.
- Prehľadná stránka e-shopu
- Dobrý popis produktu
Kupoval som športové puzdro na ruku, Armband 5,5". Odjednávka mi prišla do 3 dní. Spokojnosť. Odporúčam všetkým, kto chce zlepšiť svoju kondíciu
- Bola som spokojná,tovar rýchlo doručili a bol taký ako na stránke
- nic
odporúčam
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.