Obchod bol blokovaný z dôvodu zvýšenej nespokojnosti zákazníkov.

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 10 %

• Obchod nekomunikuje
    • Objednavka nedodana

Po 4 pracovnych dnoch od platby eshop stranka stale tvrdi, ze som nezaplatil. Obchod nereaguje na emaily

• Píšu že majú skladom a čakám už vyše týždňa

Dlhý čas dodania.

nemožem hodnotit, tovar ktorí som objednal ešte nedorazil..

Objednavam iba veci co su napisane skladom. Neznasam ked niekto ma napisane ze tovar skladom a to este v 100kach kusov a nemaju to. Objednane pre 7 dnami a nic, ani mail , ziadne info. Hviezdicka spokojnosti koli sirokemu sortimentu, ale ci to ozaj maju???

Tovar nedodany, komunikacia ziadna

Pred šiestimi dňami som poslal objednávku a stále nedorazila len odpoveď že som poslal objednávku pred šiestimi dňami.
    Dlho to trvá ako keby to posielali z USA.

• dobré ceny oproti konkurencii
    • dlhá dodacia doba

Ziadne info o oneskoreni. Skoda ze som sa nepozrel skor mohol som si ucetrit peniaze a hlavne cas. Nieco nieje v poriadku .

Tovar ešte nedorazil ,hlavná vec že napíšu že tovar je skladom .
    Ževraj prebieha príprava?????
    Celé zle.

Lampy po nabití stále blikaju . Všetky 3 kus.

• Jediná nevýhoda je platba prevodom, nedá sa zaplatiť kartou.

• Priaznivé
    • Dodávka prišla neskôr, ako tvrdili spoločnosti
    • Vozidlo rozpozná žiarovky ako chybné (nemá nainštalovanú zbernicu Canbus, hoci spoločnosť tvrdí, že ju má)
    • Problémy s komunikáciou
    • Čínska LED dióda

Spoločnosť zvyčajne odpovedá na e-maily s oneskorením.
    LED diódy sú v poriadku, ale to, že sa mi zobrazuje ako chybný, nie je.
    Keď som na problém upozornil spoločnosť, povedali, že je to mojím autom a nie žiarovkami.
    (Moje auto je takmer nové a LED diódy boli namontované ako originálne vybavenie).
    Po mojej odpovedi som od spoločnosti nedostal žiadnu ďalšiu odpoveď.

Veľmi neprofesionálne.

Dobrá komunikácia obchodu, veľký výber , dobré ceny a rýchle dodanie tovaru.

Tovar objednany a zaplateny pred vyse tyzdnom.
    Pisali ze maju tovar na sklade.
    Pred vyse tyzdnom podakovali za nakup mailom, ked im prisli peniaze a vystavili fakturu.
    Odvtedy ziaden mail, ani telefonat preco mi neprisiel zaplateny tovar ani po vyse tyzdni.

Objednávka mi nebola doručená v časovej lehote,akú avizovali na stránke, ani ma nikto neupozornil na meškanie. Nakoniec mi po termíne dodania zavolala pani,ktorá mi iba sucho oznámila,že by mi mohla objednávka prísť v piatok,keď ju vo štvrtok odošlú,alebo či to zrušíme. Skoro 3 týždne od objednávky. Veľmi neprofesionálny prístup!

Reakcia obchodu www.ekoled.sk

Dobry den ospravedlnujeme sa za nedodanie hallowenskej ozdoby do terminu, na pripadny dalsi nakup staci dat do poznamky 5% dohodnuta zlava a radi poskyteneme, snazime sa o top ceny pre ludi to je nase kredo, ale az takyto sklz pri tomto produkte sme necakali a uslo to este raz uprimne pardon za komplikaciu, ekoled

Od 22. Októbra ani email ani balík

Reakcia obchodu www.ekoled.sk

Dobry den vianocne ozdoby sa zacnu preposielat od novembra 10teho, verime ze je este dostatok casu, dakujeme za info pripadne ak je to neskoro, dakujeme

Nemôžem hodnotiť, nakoľko tovar mi ešte nedorazil. Prečo?

Reakcia obchodu www.ekoled.sk

Dobry den ano meskania sa stavaju Vasa objednavka bude do piatka u Vas na adrese, dakujeme pekny den.

-vseobecne ku recenziam nejak sa to nakopilo, a ked citame tieto recenzie mame pocit, ze asi ani spokojnych zakaznikov nemame :( , co je uplne mimo realitu kedze denne expedujeme 30-50balikov slusneho rozmeru, tak z toho vyplyva ze si najde cas skoro kazdy nespokojny na hodnotenie a skoro ziadny spokojny zakaznik, naozaj taka je realita,,
    -ale malo kto zavola a najde si cas sa poinformovat o svojom tovare v tomto uz predvianocnom obdobi, kde je naozaj toho vela na praci, dakujeme za pochopenie a prosim volajte hned ako sa vam predlzi termin, dakujeme ekoled

• ak mate kopu casu, pokojne
    • neschopnost realizovat objednavku
    • ked na zasuvku cakate aj s elektrikarom a ona sa stale "spracovava"....

nevyskladnit 2 polozky, ktore su udajne skladom, v priebehu 7 dni, ako sory...inde aj vybavenie reklamacie trva kratsie...

• Žádná komunikace!!

Zboží po více než týdnu nedorazilo!!!

Reakcia obchodu www.ekoled.sk

Dobry den hned ako ste si nasli cas nas kontaktovat normalne emailom, a nie cez recenzie ktore spravidla necitame, tak ste dostal odpoved o expedicii a je vsetko v poriadku verime, ked nam prisla odpoved:
    Děkuji za rychlou a pohotovou odpověď pane ...

Hezký den,,,

PS: preto prosime sa najskor informovat emailom tym vsetko urychlime skoro v kazdom pripade, dakujeme