Od objednávky uplynuli 2 týždne. Ani obraz ani zvuk. Keď som sa do eshopu dovolala, vraj 1 položka nie je skladom. V čase objednávky, aktuálne tam svieti do 10dní. Žial darček dcérke k meninám asi na čas nedorazí. Komunikácia je jednoznačne slabou stránkou tohto eshopu.
- spoľahlivosť, komunikácia, ponuka riešení pri aktuálnom nedostatku objednaného tovaru
Všetko super, len ma prekvapilo, ako tieto lopty zdraželi. Minulý rok stáli o 10€ menej, ale chápem, že je to asi infláciou a pod. Inak nemám výhrady, dostala som aj darček k nákupu. Obchod odporúčam.
- Tovar som este neobdrzala, obchod som informovala emailom, ale neprisla mi ziadna odpoved. Tento pristup urcite neodporucam
- Velky vyber roznych kvalitnych hraciek, rychle dodanie
- Tovar som objednala pred skoro mesiacom a ešte nedorazil,
Rýchle dodanie, bezproblémová komunikácia
- Rychle dorucenie tovaru skladom
Rýchle jednanie, rýchle doručenie.
- rýchle bezproblémové dodanie
Všetko OK
- Rychle dodanie
- Siroky sortiment pre deti
- Ochota a mily pristup
- Rychlost dodania
Odporucam vsetkym rodicom,urcite si vyberiete
- Rychle vybavenie objednavky
- Bezproblemova komunikacia
- Tovar v poriadku, zodpoveda popisu
Cela objednavka v poriadku, tovar pekny a kvalitny
- Chcem sa veľmi pekne poďakovať, za darček k nákupu. Za takú nízku sumu nákupu som ani žiaden darček neočakávala. Pracovný zošit plný rôznych pracovných listov pre deti predškolského veku mi spravil ohromnú radosť, keďže pracujem v MŠ práve s predškolákmi. Vaše pracovné listy sú úžasné a rada ich používam v práci.
- Velmi ochotny pristup,siroky sortiment
- Dobre ceny
Obchod odporucam navstivit,urcite si vyberiete
Rýchle dodanie tovaru, som spokojná veľmi.
- objednavka nevybavena ani po dvoch tyždňoch
- na urgenciu o doručeni napriek slubu nereaguju
bez zaujmu o zakaznika, zaplateny tovarnie je doručeny ani po urgencii, nik sa ani neozval, žiadny dôvod,
- Rychle dorucenie
- Prijatelna cena
Odporucam, rychla bez problemov objednavka i dorucenie, tovar zodpoveda uvedeniu v ponuke
- Relatívne rýchle doručovanie.
- Slovenský manuál je zrozumiteľný. (Vonkajšia strana krabice)
- Stránka obchodu je prehľadná.