všetko super

• sú spoľahlivý a rýchly obchod
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

ok

• Nakupujem tu často zatiaľ stále spokojnosť s vybavením objednávok aj s komunikáciou obchodu.

• cena
    • rýchle doručenie

veľká spokojnosť ,na otázky zaslané mailom ohľadom tovaru som dostala hneď odpoveď .

• Internetový obchod edsi som vybral hlavne kôli dostupnosti tovaru ktorý som nemal možnosť objednať inde.Skúsenosti s obchodom som v minulosti nemal a práve preto som vyberal podľa recenzií a hodnotenia.Všetok objednaný tovar som obdržal a dúfam že do budúcna ešte budem mať príležitosť si objednať z tohto skvelého obchodu.

• rýchle doručenie na druhý deň doma

• kvalitne balenie
    • rychle dorucenie ,DPD

• Skvela komunikacia a spolahliva doprava

Obchod vrele odporúčam každému. Hoci objednávaný tovar nemali na sklade, vo veľmi krátkom čase mi bol doručený. Veľmi milá a ochotná komunikácia. Ďakujem.

úplne všetko super

• Vyborna komunikacia,poradia ak potrebujete, rychla a spolahliva doprava

rýchle vybavenie objednávky, odporúčam obchod, zatiaľ všetky objednávky boli vybavené v poriadku.
    Tovar ktorý prezentujú že je skladom, majú reálne skladom, žiadne čakanie.

dlhodobý kvalitný partner

rychle dodanie, upozornenie na zmeny, moznost sledovania zasielky