Objednávka - 25. 11. 2022
    Doručenie - 01.12.2022
    Reklamácia/odoslanie - 06.12.2022
    Reklamácia/obdržanie - 08.12.2022
    Žiadosť o inštrukcie k vráteniu peňazí - 21.12.2022

Pokiaľ budete mať "šťastie" a eDigital Vám dodá nesprávny produkt, pripravte sa na ignoráciu v podobe 10 pracovných dní, t.j. 75 pracovných hodín, počas ktorých "NEschopné oddelenie" si nevie nájsť 30 minút MAX, na vybavenie RMA. Ako zákazník som prišiel o 26 kalendárnych dní bez produktu a bez peňazí a support Vám ešte napíše [až po Vašej urgencii samozrejme]: "Prosíme Vás o strpenie". 0,5/5, za to strpenie !

Zvolila som doručenie 13.12 no bez upozornenia bol zmenený termín doručenia na 23.12.

• Tovar prisiel poskodeny, hned sme ho reklamovali a 10 dni som sa s nimi dohadovala kym poslali kuriera, uz je to 2 tyzdne co mi potvrdili, ze tovar dostali a stale peniaze nemame. Urcite firmu neodporucam, telefonicky sa nedovolate, lebo cislo maju zrusene a na maily odpovedaju len ked im to vyhovuje.

• niekolko produktov malo pocas black friday akcie vyhodne ceny
    • priebeh celeho vybavenia objednavky by sa dal pomenovat ako neprehladny chaos a rozmyslel by som si ci to chcem znova absolvovat
    • vysoka cena dopravy

• Cena
    • Tovar zatiaľ nedorazil

• dobrá cena i keď kolíše zo dňa na deň aj o 100€, divné
    • Tovar sietil, že je na sklade, no ani po týždni tovaru niet
    • Tracking number ani po 3 dňoch od údajného odoslania nie je funkčný

Objednávka skladom a za týždeň ani mail

Prečo sa ma pýtate na odporúčanie keď mi tovar ešte nedorazil?
    Tovar mi posielate cez Maďarsko?

• Ževraj dobre recenzie
    • Zlá/žiadna zákaznícka podpora
    • Bez dátumu dodania

Ako všetko prebehlo hladko čo sa týka platby a ostatných automatizovaných procesov. Zadrhel bol v komunikácii s e-shopom keďže na telefón sa nedovolate a na e-mail neodpisuju. Všetky e-maili sú automaticky vygenerované a není možné sa vôbec spojit a ľudskou bytosťou.

Bol my poslane internetove radio s oznacenim BT. Toto radio ma podla manualu ine parametre ako radio bez oznacenia BT.

• ceny

Dlhá dodacia doba aj keď je tovar skladom

• Zdlhave cakanie

Zla komunikacia cele zle

• velmi dlhe dodanie tovaru

• Na internete bolo pri vyrobku uvedene tovar skladom. Po objednavke a zaplateni za tovar mi prisiel mail o zmene terminu dorucenia tovaru. Rozpatie kedy mi ma byt tovar doruceny bolo 19 dni! Tovar som potrebovala a objednala som si ho z tohto obchodu prave preto ze bolo uvedene ze maju tovar skladom.

• davaju si dva tyzdne na doručenie

• Nem kaptam megaz áru nem jött meg

• Objednany tovar mi obchod po tyzdni zrušil. Absolutne obchod neodporúčam. Keby dal aspon nejaku zlavu na nakup do buducnosti, ale obsolutne nic. Bez hamby.

Dotazník o spokojnosti prišiel skôr ako tovar.
    Telefónne číslo na webe je nefunkčné a na a-maily nikto neodpovedá.

Tovar som si v extreme digital objednal 11.11.2022 s tým že majú tovar skladom resp. do 3 dní. dnes je 21.11.2022 a tovar ešte neprišiel. Na stránku majú pevnú linku ktorá je vypnutá. Komunikácia mailová kde pán odpíše do 24 hod.

• Dodanie 2 položiek, ktoré pri zakúpení boli na sklade trvalo viac ako týždeň a to prišli na 2 krát, hlavne, že som od nich dostal kopec e-mailov ohľadom zmien.