Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Prehľadné stránky, erudovaný personál, ktorý sa vyzná v danej problematike, vie odborne poradiť, návrh ekonomickejších riešení. Takto by už mali vystupovať všetci predavači na celom Slovensku.
    • neviem posúdiť, s ničím takým som sa v tomto obchode nestretol.

Ak zháňate tovar, ktorý ponúka tento obchod, kúpte ho v tomto obchode. Nebudete ľutovať, neošklbú Vás, ochotne poradia, a zásielka z Košíc do Bratislavy bola doručená za jeden a pol dňa od vyhotovení objednávky.

• široký sortiment tovaru

daní sortiment som zohnal v tom to obchode.
    odporúčam aj ostatním nakupovať v tom to obchode.

• Veľa technických informácií, ktoré niesú iba skopírované z iných webových stránok.

Odporúčam

• detailný popis výrobku
    • rýchlu dodaciu lehotu
    • rýchlu komunikáciu

Nakupovala som v tomto obchode druhý krát a bola som maximálne spokojná.
    Odporúčam.

• Rychlost a specialne produkty.

Odporucam.

• Obchod sa mi hneď na druhý telefonicky ozval,preveril si objednávku a predajca mi aj odborne poradil a spolu sme optimalizovali objednaný tovar.

Doporučujem a aj v prípade poradenstva sú veľmi ochotní.

• Pruznost
    • Ziadne

Odporucam

• odborné poradenstvo, osobný prístup k zákazníkovi
    • -

veľmi dobrý

• Doporučujem, dobrá komunikácia.

• .
    • .

• Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.

• velmi dobra komunikacia
    • rychle dorucenie

doporucujem

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Komunikácia,
    • osobný prístup

Áno, odporúčam.

Solarana sviecka nefungovala, poodtrhane kabliky,nevracala som ju, pretoze viac eur by som utratila za prepravu ako stala sviecka

Reakcia obchodu EcoShopA

Sucho skonštatujem priebeh tejto objednávky. Zákazníčka si objednala tovar, na druhý deň som ju kontaktoval a overil objednávku aj s ponukou tovaru, ktorý je na sklade ihneď k dodaniu. Konkrétne nebola skladom solárna dekoratívna reťaz, termín dodania do 7-14 dní. Odoslal som to oveľa skôr, ako je to prezentované v termíne, dodania, konkrétne do 3 kalendárnych dní od objednania tovaru. Oba objednané produkty boli overené na mechanické vlastnosti a ich funkčnosťou a boli u mňa v úplne v poriadku. Tovar bol odoslaný a avízovaná zásielka kupujúcemu. Žiadne poodtŕhané kábliky a pod. Výsledok: toto hodnotenie, ktoré je ako vidíte. Ak bolo niečo poškodené pri zásielke, otvorený balík a pod., to mala zákazníčka reklamovať u prepravcu - Slovenská pošta. Ročne prebehne cca 700 zásielok slovenskou poštou, a 1 x sa stane ročne, že balík je poškodený, ale všetko je poistené, iba to treba reklamovať prepravcovi do 24 hodín od prevzatia balíka. To je asi všetko, čo môžem k tomu povedať. Ďakujem za pochopenie.

• cenová dostupnosť, komunikácia predávajúceho
    • zatiaľ žiadne

odporúčam tento obchod aj ostatným zákazníkom

• Komunikácia
    • Neuvadza realne dodacie lehoty pre niektore produkty, nezrozumitelne su uvedene sposoby platby

Dobry tovar za prihatelne ceny avsak dodacie kehoty mozu byt dlhsie ak tovar ako uvadza obchodnik ak nie je tovar skladom

Reakcia obchodu EcoShopA

Dodacie lehoty sú uvádzané štandardne podľa distribúcie, ale počas leta dochádza k výpredajom najlacnejších produktov Made in China a distribúcia pre EU sa natiahne dodávka špecifických produktov aj na 2 mesiace. Zákazník bol ihneď kontaktovaný, upozornený na túto skutočnosť, navrhnuté mu boli 2-3 obdobné produkty skladom, ktoré avšak odmietol kvôli cene. Spôsob platby - zrozumiteľnejšie nie je možné uviesť - je to štandard ponúkaný prevádzkovateľom web stránok. Je prvý zákazník ktorý na to poukázal.

• info o produkte
    • neviem

ok odporucam

Zaujímavý tovar, rýchly a starostlivý prístup zo strany predajcu, rýchla dodávka tovaru.