rýchlosť dodania, kvalitné výrobky
- Prihlásenie do eshopu
- Následne není možné objednať po prihlaseni
Bezproblémová komunikácia a bezproblémové, rýchle dodanie.
- Bezproblémová komunikácia
- Rýchla expedícia tovaru
- Žiadne
- max kvalita výrobku a dodacia lehota
- Rýchle dodanie,
Veľmi rýchle dodanie aj komunikácia
- Rýchle dodanie, dobrý výber, super kvalita!
- všetko klape perfektne
- Rýchle dodanie, veľmi pekne balenie, dobrý materiál, celková spokojnosť :)
Odporúčam
- Týchle dofanie tovaru
- Rýchlosť od objednania k dostaniu LP
Prístup je výborný, chýba možnosť sledovať, kedy príde na sklad práve nedostupný tovar.
Reakcia obchodu EcoBamboo
velmi Vám děkujeme za kladnou recenzi a zpětnou vazbu! Těší nás, že Vám naše produkty vyhovují.
Co se týče funkce na hlídání dostupnosti - pracujeme nyní na nové verzi našeho e-shopu, ke by již tato funkcionalita měla být obsažena. Budete si moc vybrat variantu a na tu si nastavit možnost upozornění při změně skladové dostupnosti :-).
S přáním hezkého dne,
Michal Půlpán -
- Veľa obalového materiálu, pri väčšom počte ponožiek, je každý pár zabalený samostatne. Po rozbalení zásielky som mala veľa odpadu.
výborná ponuka
Kvalitne produkty, rychle vybavenie objednavky
- profesionalna komunikacia
- rychle dodanie
Ponožky mi prišli zabalené každý pár zvlášť v plastovom vrecku, čo bol prvý šok, pretože to nemá nič spoločné s ECO mentalitou. Úplne zbytočné balenie, ktoré putovalo rovno do koša. :( Ponožky po jednom jedinom dni nosenia boli vpredu na prstoch úplne vyšúchané, stačí málo a budú tam diery. Katastrofa celý obchod. Som veľmi sklamaná.
- Rýchlosť dodania
- Ziadna