- Proklientsky pristup - zamestnanec zavolal hned ako bol tovar pripraveny k odberu a na uvod sa podakoval za nakup - co sa casto nepocuje od obchodnikov. Tovar bol pripraveny k prevzatiu takmer instatne po objednavke:)
- Veľmi milý pán pri komunikácii a madrac prišiel do 2 dní a je úžasný dali aj milý darček
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, sme veľmi radi, že ste náš obchod vyskúšala a že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti. Prajem Vám krásny deň tím eco-matrace.sk
- Super rychle dodanie
- Neni
Dobre a rychle dodanie
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, ďakujeme za nákup. Budeme sa tešiť, že sa na nás opäť obrátite. Prajem Vám krásny deň tím eco-matrace.sk
- Rýchle doručenie
- Pred odoslaním objednávky mi zavolali aby sa uistili o správnosti objednávky
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, ďakujeme Vám za nákup. Budeme sa tešiť na ďalšiu našu spoluprácu. Prajem Vám krásny deň tím eco-matrace.sk
- Dovezú objednávka sa dá zmeniť dobrý pristup
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, ďakujeme Vám za milé hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol k vašej spokojnosti. Prajem Vám krásny deň. Tím eco-matrace
- Všetko OK
Reakcia obchodu Eco-Matrace
ďakujeme Vám za hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že obchod prebehol k Vašej spokojnosti a ste s našimi službami spokojen. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Prajem Vám krásny deň. Tím eco-matrace -
Moja skúsenosť s obchodom bola pozitívna ;-)))
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, ďakujeme Vám za hodnotenie nášho obchodu. Veľmi si to vážime a sme radi, že Vás naša ponuka zaujala a obchod prebehol bez problémov.
Prajem Vám krásny deň tím eco-matrace.sk -
- prehľadné rýchle dorucenie, dobrý pomer cena a kvalita
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, sme veľmi radi, že ste náš obchod vyskúšala a že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti. Budeme sa tešiť, že sa na nás opäť obrátite.
S pozdravom a prianím krásneho dňa tím eco-matrace.sk -
Nakupovala som druhýkrát.V prvom nákupe bolo všetko v poriadku celá komunikácia aj odporúčanie.Pri tomto druhom to bolo na bode mrazu.A darček v podobe vankúšika bol poškodený a špinavý.
Tento nákup hodnotím NEGATÍVNE.Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň ,
Spokojnosť zákazníkov je u nás vždy na prvom mieste, preto nás mrzí, že nákup neprebehol v poriadku. Prosíme o spätné kontaktovanie s podrobnosťami na email [email protected], aby sme sa Vášmu problému mohli venovať viac.
Veríme, že nájdeme spoločné riešenie.
Ďakujeme, že ste sa zverili a ešte raz sa ospravedlňujeme.
Vedenie spoločnosti eco-matrace.sk -
Velmi ochotny pan, poradil, nechal nas vyskusat, prijemny zazitok z nakupu
- Rýchle dorucenie
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Velká spokojnosť,predávajúci milí velmi ochotní nakúpené som mala za pol hodinu,odporúčam
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Dobrý deň, ďakujeme Vám za milé hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol k vašej spokojnosti. Prajem Vám krásny deň tím eco-matrace.sk
Rýchle a bezproblémové dodanie
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Spokojnosť s matracom aj obchodom a rýchle dodanie
S pozdravom a prianím krásneho dňa tím eco-matrace.sk -
Veľmi milí ochotni personal. S matracom som veľmi spokojna
Reakcia obchodu Eco-Matrace
- Dobrá kvalita za dobrú cenu.
- Pružné dodanie.
Dobrá kvalita za dobrú cenu a s pružným dodaním.
S pozdravom a prianím krásneho dňa tím eco-matrace.sk -
Prehľadnosť, profesionalita, komunikácia, extrémne rýchle vybavenie a dodanie objednávky.
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Top ceny
- Vela poloziek skladom hned k odberu
- Vyborny personal na pobocke
Prisiel som priamo na predajnu kde sa mi venovali, vysvetlili a poradili. Nadmieru spokojny.
Reakcia obchodu Eco-Matrace
ďakujeme Vám za hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že obchod prebehol k Vašej spokojnosti a ste s našimi službami spokojná.
Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Prajem Vám krásny deň. Tím eco-matrace -
vyber kobercov k velkej spokojnosti
Reakcia obchodu Eco-Matrace
Prajem Vám krásny deň tím eco-matrace.sk