v pohode
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Super, rýchly, bez problémov, som veľmi spokojná
- Rýchlosť dodania tovaru
Ok.
- Rychlost dodania
- Prehladnost
- Komunikacia
Super nakup, vyber sortimentu a bezkonkurencne ceny.
- rýchly nákup, ako aj doručenie
Tovar mi bol rýchlo doručený ale bol poškodený. Výmena trvala viac ako mesiac.
Objednávku som zrušila,pretože batoh ktorý som si obj.bol posledný a poškodený.Velmi sa my páčilo že má na to obchod upozornil a ponúkol inú alternatívu.Sice som iný nechcela ale takto si predstavujem kvalitnú komunikáciu so zákazníkom.Dakujem bola som veľmi spokojná.
Ja som spokojný! :)
Po pôvodných problémoch s objednávkou, kedy to vyzeralo na nepeknú recenziu, všetko sa zmenilo po objavení problému a mailu v spame.
Firma sa od tej chvíle intenzívne zaujímala o odstránenie problému a rýchlu nápravu!
Tovar bol dodaný v dohodnutý termín, dokonca ma kontaktovali aj niekoľko dní "po" s tým, či tovar prišiel a či je všetko v poriadku .
Takže obchod určite ODPORÚČAM !!! -
- rychlost, cena
- Rychle dodanie
- prijateľná cena
- dosť dlhá doba dodania
Superrýchle dodanie,spokojnosť s tovarom, odporúčam.
- dobrý výber batohov rôzneho druhu
- rýchle dodanie tovaru
- nemožnosť platiť kartou
odporúčam
nefunkčný facebook ako uvádzajú, kontaktný formulár, faktúra bez variabilného symbolu pre platbu, komunikácia cez mail bez podpisu osoby, ktorá so mnou komunikovala
Reakcia obchodu e-turista.sk
Zákazníčka urobila objednávku ale nezaplatila za tovar, neskôr dala negatívny komentár. Objednávku evidujeme ako nezaplatenú, celý proces objednávky prešiel bez problémov a správne, ale zákazníčka aj tak nezaplatila. Tento prípad nahlásime do heureki.