Tovar prišiel poškodený , obal v ktorom bol zabalený bol roztrhany
Reakcia obchodu e-kosik.sk
poškodený obal a poškodený výrobok sú dve odlišné veci. Pokiaľ je tovar plne funkčný, je všetko v poriadku. Ak je však samotný výrobok poškodený, máte samozrejme možnosť ho reklamovať. Až do dnešného dňa nás nikto neinformoval, preto predpokladáme, že je s tovarom všetko v poriadku. -
- Som spokojný.
- E-mailova komunikácia
- Najlacnejší tovar
Podľa mojej skúsenosti - môžem len doporučiť!
zatiaľ som nemal žiadne skúsenosti, ale som spokojný
Tovar ani po tyzdni nedorazil, takze nemam moznost produkt ohodnotit.
Reakcia obchodu e-kosik.sk
Dneska jsme dostali zprávu od zákazník ,,Dobry den, zasielka nebola stale dorucena do Z-boxu koli preplnenosti. Da sa prosim presmerovat? Tovar by sme potrebovali cim skor. ,, Všetko bolo vysvetlené, ako sa v takejto situácii vysporiadať, na celú box nemáme žiadny vplyv a vždy sa vieme dohodnúť na výmene boxu a doručení. Za chybu na stránke zasilkovny dostávame recenzie. Najprv sa zamysli a potom komentujte
s Pozdravem
Tým e-kosik.sk -
- Rýchlo doručenie tovaru
- Tovar mi prosím, bol doručený bez bombicky CO2 a bez nábojov, neviem kde si to kúpiť aby bol kompletny
Reakcia obchodu e-kosik.sk
Ak ste si kúpili iba vetrovku, dostali ste iba vetrovku. To je jasné ;) Celá ponuka je dostupná v našom obchode.
- Bezproblémové dodanie
S tovarom som nebol spokojný,
Dôvody:
1. Objednal som si 2 ks červenej farby ale bolo mi doručene dva čierne
2. Kompas vo všetkých rúčkach je nefunkčný / je to len ozdobný prvok ?? /. -
tovar nedorazil
- Seriozne
- žiadna kominukácia e-mailom
- Telefon vypnutý
- Dobrá cena, seriózne jednanie
- Rýchle vybavenie a dodávka tovaru
Tovar došiel v poriadku a rýchlo. Tak ako bolo písané. Som spokojný.
Komunikacia super, aj zasielku poslali velmi rychlo a stihla dojst cez Paketu za 2 dni do vikendu o co mi hlavne islo. Obchod sice nema platbu kartou ale prevod presiel ihned a tovar bol doruceny ako som ziadal. Vsetko ok
tovar este nedorazil, objednane aj zaplatene 14.03., dnes je 20.03 a stale nemam info, kde sa tovar nachadza
Balíček byl podany taky 14.03.25
Z dôvodu chyby na triediarni sa balík dostal do zahraničného depa. Po našom zásahu bude balík vrátený na správne depo a doručený k vám. Za všetky problémy s doručením sa ospravedlňujeme, ale na niektoré nemáme vplyv.
Děkuji -
Tovar mi nebol doručený a zatiaľ sa nik neozval či to prešetrujú.
Celé zle.Reakcia obchodu e-kosik.sk
Ověřili jsme naši komunikaci a bohužel jsme od Vás neobdrželi žádné zprávy ani hovory. Je nám líto, že zásilka nedorazila na Vaši adresu. Pokud došlo k nějakému nedorozumění, velmi nás to mrzí. Rádi situaci co nejdříve vyřešíme – prosíme, kontaktujte nás Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.
s Pozdravem
e-kosik.sk -
- veľký sortiment
- výborné ceny
- prehľadný eshop
Výborný eshop sovšetkým čo potrebujete
Rýchla komunikácia nakupovalo sa veľmi pr
íjemne tovar mi prišiel rýchlo nepoškodený cena veľmi dobrá doporučujem