Rychlost dodania prehladnost stranok
- možnosť osobného vyzdvihnutia
- ochotný personál
Odporúčam.
- Vsetko bolo v poriadku
Dobra skusenost tovar prisiel v poriadku
Super. Jeden deň objednané, druhý deň už v boxe Packety.
Rýchle doručenie, maximálna spokojnosť
- Tovar bol doručený presne tak ako bolo uvedené na stránke, čo oceňujem. Prepravný obal bol v poriadku avšak originál krabica s tovarom nebola nijako zapečatená a chýbal návod na inštaláciu
Reakcia obchodu dynamicshop
Dobrý deň.
Ďakujeme za hodnotenie.
Pri tomto produkte sa nerobí pečatenie krabičky, kvôli výstupným kontrolám. Pečatenie sa nerobí v podstate pri 90% malej elektroniky.
Čo sa týka návodu, tak ten sa nachádza v bublinkovej obálke v ktorej bol aj samotný produkt, nie v krabičke produktu.
Skontrolujte to prosím a dajte nám vedieť. Návod Vám prípadne pošleme aj mailom.
Prajeme pekný deň.
Tím DynamicShop -
OK
Štandardný postup.
S obchodom dynamicshop som veľmi spokojná, hľadala som smart hodinky pre syna. Rýchlo som našla čo som hľadala a dodanie bolo taktiež rýchle. Odporúčam
Tovar bol doručený rýchlo a v poriadku
- Ústretovosť, rýchlosť vybavenia objednávky
- Všetko bolo v pohode
- vyberiem si to kedy mi to vyhovuje, nie mat pol dna sluzbu doma kvoli kurierovi
ziatial tovar hodinky neodskusane, lebo idu v najblissie dni pre vnuka ako dar,je dobre zeje na vas tel.kontakt
- Spoľahlivý
Možno dať mladým psíkom ešte nemám odskúšané nakoľko bude psík o týždeň musím mať všetko pripravené
Vše OK
- Balík došiel do 3 dni
- Hodinky došli v poriadku a fungujú výborne - všetky opisane funkcie fungujú
- GPS a WFI sú presné
- Pri prvom zapnutí hodiniek je potrebné čítať návod. Zapnú sa vybratim z obalu.
S obchodom nebol žiadny problém.
- Rýchle dodanie, veľký výber produktov
Spokojná, tovar mi bol doručený expresne rýchlo,hodinky sú pekné, priložený aj manuál v slovenčine. Určite tu prídem rada opäť nakúpiť
- rychle dodanie