Rýchle dodanie tovaru dobre zabalené môžem len odporučiť.

• rychle vybavenie

Koleno dymovodu prišlo pokrývene.
    Museli to vidiet pri balení . Neverim ze sa to poskodilo cestou je to dva milimetre hruby plech. Potom som to musel hodinu vyrovnávať, mal som nervy. Keď to kúpim dodrbane.

• dobrý výber,rýchla dodávka

• dobrá dodacia doba

• Dobrý výber
    • Mali čo som potreboval
    • Rýchle doručenie
    • Cena

Našiel som prvky dymovodu aké som potreboval, dokonca lacnejšie ako v meste v obchodoch... Rýchle doručenie, dobre zabalené....

• promtné jednanie rýchlé doručenie.
    • na jednom kolene 160 45 stupnovom boli obe strany rovnaké,ale poradil som si trošku brúskou trošku hrubou silou...

objednávka bola vybavená prekvapivo rychlo aj ked sa jednalo o atyp

Realizácia obchodu bola v poriadku, kvalita dodaného tovaru je absolútne katastrofálna. Plech z vnútornej strany bez akejkoľvek povrchovej úpravy. Hrdzavieť stihne ešte pred montážou. Skrutky nie sú farebne prispôsobené dymovodu a cena je minimálne štvornásobná ako jej reálna hodnota vrátane prašnosti na jej výrobu. Bol som 4 funkčne obdobia dekanom najväčšej strojnickej fakulty na Slovensku a tak viem o čom hovorím.

Obchod super ale vyrobcovia by sa malý snažit viac

Tovar (redukcia dymovodu) bol dodaný rýchlo bez poškodenia. Komunikácia cez automatické odpovede. Človek vie, čo sa deje s objednávkou. Bohato stačí. Obchod odporúčam. Vďaka.

Maju naozaj velku ponuku za bezkonkurencne ceny. Rychle dodanie vsetko v poriadku. Akurat za dve metrove rury dve kolena a nejakych par casti uctuju ako nadrozmerny tovar. Takze za dovoz som si zaplatil 25€ . Ale na druhej strane som usetril ovela viac na meterial takze v konecnom dosledku ok. Spokojny .

Reklama sľubovala "tovar na druhý deň u vás
    ". Čakám už 10.deň a stále nič:(

• Cena

8.12. som vytvoril objednávku, objednal som tovar "na sklade", po pripísaní peňazí na ich účet mi poslali e-mail informujúci o tom, že tovar, ktorý majú skladom zasielajú väčšinou do 2-5 prac. dní. Do dnešného dňa tovar nedorazil, ani obchod nemienil vysvetliť príčinu.

• dobrý výber
    • slušné ceny
    • veľmi zlá komunikácia

Už som si myslel, že ma len vodia za nos a tovar mi nedodajú: na stránke mali totiž uvedené, že tovar odosielajú v priebehu 2-5 dní. Keď som po týždni nedostal žiadne info napísal som im cez ich formulár - neodpovedali. Potom som párkrát volal a buď nezdvihli alebo keď zdvihli tak vraj nie sú pri počítači a mám poslať SMS s č. objednávky a dajú vedieť - nedali. Celkovo som im písal asi 5x + asi toľko telefonátov + 2 sms - bez odpovede. Po vyše 2 týždňoch som dostal mail, že sa moja objednávka vybavuje - nakoniec prišla v poriadku skoro 3 týždne od objednania. Ak by boli rovno napísali, že to odošlú nie po 2 dňoch ale po 2 týždňoch a nedávali by na stránku formulár, keď na správy nereagujú, nemusel som byť v strese a všetko mohlo byť OK.

• Na jednom mieste som nakúpil všetko čo som potreboval.

• Kvalita produktov, stále za dostupné ceny

• Tovar sa dá prevziať aj na vydajnom mieste dopravcu

• Mohli by začať seriózne komunikovať. Ak majú sezónny nával zakázok, dá sa to riešiť, jeden zo spôsobov je brigádnikmi.
    • Obchod nekomunikuje seriózne, len automatickými mailami.
    • Vzbudzuje to minimálne nedôveru zákazníkov.

Reakcia obchodu Dymovody.eu

jak více chcete, abychom s Vámi komunikovali? Objednal jste 17.9., kde Vám přišli instrukce pro platbu na účet. Zaplatil jste až 23.9. a poté Vám přišel email o zaplacení Vaší objednávky. Rozhodně komunikujeme seriózně, email o zaplacení jste měl do hodiny po připsání peněz na účet. V emailu se dále dočtete, kdy bude Vaše objednávka odeslána.
    Otázku zaměstnanců a brigádníků radši nechte na nás, všeho se nedá docílit lidmi. Děkujeme.

Tým dymovody.eu